Olivia Colman, „Regina” de la Hollywood, a lucrat ca femeie de serviciu şi a furat hârtie igienică din Palatul Buckingham. Cum a câştigat menajera Oscarul?

Olivia Colman, „Regina” de la Hollywood, a
lucrat ca femeie de serviciu şi a furat hârtie igienică din Palatul Buckingham.
Cum a câştigat menajera Oscarul?

Olivia Colman. Foto: Profimedia

Este atipică şi savuros de amuzantă! Actriţa ne-a uimit cu talentul ei în producţia eveniment The Crown. Dar ce viaţă interesantă are.

Ea a mai avut roluri marcante în The Favourite (2018) sau Broadchurch (2013-2017), dar îşi făcea planuri să devină învăţătoare, nicidecum una dintre cele mai apreciate actriţe de la Hollywood, constant comparată cu Meryl Streep şi Helena Bonham-Carter.

După ce şi-a abandonat studiile, însă, nici măcar profesia de pedagog nu i-a mai fost recomandată. Aş fi fost o învăţătoare îngrozitoare...”, a recunoscut chiar ea. „A trebuit să mă întorc la şcoală şi să fac un an în plus, atât de proaste erau notele mele. Nicio universitate nu vă voia, nu eram deloc bună la învăţătură...”

Citeşte mai departe aici...

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările