OK! James Bond Party. Cele mai spectaculoase apariţii pe covorul roşu

OK! James Bond Party. Cele mai spectaculoase apariţii pe covorul roşu

Vedetele române s-au bucurat de o seară cu tematică James Bond.  FOTO Sorin Stana

Miercuri seară, James Bond a sosit şi la Bucureşti. N-a fost vorba chiar de Daniel Craig în persoană, ci de spiritul celebrului film cu Agentul 007, pe care revista OK! l-a imprimat petrecerii sale tematice, OK! James Bond Party.

În spaţiul opulent, desprins parcă din celebra franciză, al castelului din inima oraşului Bucureşti, spectaculosul Le Château, au fost prezente unele dintre cele mai mari vedete ale zilei. Vorbim de Diana Munteanu, Andreea Bănică,Virgil Ianţu, Anca Ţurcaşiu, Zoli Toth, Petre Fumuru, Ilinca Vandici, Şerban Copot etc., în ţinute care au amintit de eroii filmelor cu James Bond.

Şi pentru că vorbim despre o atmosferă Bond, nu puteau lipsi de la petrecerea organizată de revista OK! masa de casino Sobraine, la care un crupier a aşteptat invitaţii pentru a juca la ruletă, Candy Bar-ul cu dulciuri speciale pe tema James Bond, cabina telefonică englezească de la MC Vities, colţul Omega, unde invitaţii s-au putut fotografia cu ceasul Bond, sau colţul 007, cu parfumul lui James Bond.

Petrecerea a fost întreţinută de ritmurile Special Guest Orchestra, dar şi de reprezentaţia de tango oferită de Luana Ibacka, pe melodia lui Adele, Skyfall, sau de numărul de iluzionism al Magicianului Antonio.

Galeria foto cu cele mai frumoase ţinute ale vedetelor de la OK! James Bond Party!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: