Obsesia bolnavă a lui Petter Sellers pentru Sophia Loren. Ce lucruri nebuneşti a făcut pentru ea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sophia Loren şi Peter Sellers FOTO Profimedia
Sophia Loren şi Peter Sellers FOTO Profimedia

Chiar şi la 86 de ani, Sophia Loren este una dintre cele mai interesante femei din lume, însă în tinereţe, a fost un sex simbol şi a făcut multe victime. Unul dintre bărbaţii care au renunţat la tot pentru ea, chiar şi la familie, a fost Peter Sellers, la fel de cunoscut în epocă. Numai că diva italiană nu simţit niciodată la fel.

În 1960, Petter Sellers a primit rolul unui medic indian, dr. Ahmed el Kabir, în comedia romantică „The Millionairess“, un film după piesa cu acelaşi nume scrisă de George Bernard Shaw. Sellers nu a fost deloc interesat de rol până nu a aflat că Sophia Loren va fi partenera sa.

În timpul filmărilor, cei doi au devenit foarte apropiaţi, numai că fiecare privea relaţia din alt unghi. Loren vedea doar o camaraderie puternică, în timp ce Seller a renunţat la tot, la familie, copii, mariaj şi şi-a declarat dragostea pentru Sophia chiar în faţa soţiei sale.

Citeşte aici ce a făcut actorul britanic, ce a spus soţia sa despre relaţia cu Loren şi vezi o galerie foto cu superba actriţă.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite