Obiecte ale cântăreţei Whitney Houston, scoase la licitaţie

Obiecte ale cântăreţei Whitney Houston, scoase la licitaţie

Whitney Houston

O rochie din catifea neagră pe care Whitney Houston a purtat-o în filmul „The Bodyguard" (1992) va fi scoasă la vânzare, la Los Angeles, în cadrul unei licitaţii organizate în perioada 31 martie-1 aprilie, potrivit Mediafax.

Ştiri pe aceeaşi temă

La licitaţia „Hollywood Legends", organizată de casa Julien's Auctions, va fi scoasă la vânzare şi o pereche de cercei cu perle pe care artista americană i-a purtat în acelaşi film.

Rochia purtată de Whitney Houston are un preţ estimativ de 1.000 de dolari, dar ar putea fi vândută pentru o sumă mult mai mare. O vestă purtată de Houston în acelaşi film este estimată la 400 de dolari, iar perechea de cercei din perle false ar putea fi achiziţionată pentru 600 de dolari.
În cadrul aceleiaşi licitaţii vor fi scoase la vânzarea alte obiecte care au aparţinut unor celebrităţi: un baston al lui Charlie Chaplin şi o haină purtată de Clark Gable în filmul „Pe aripile vântului".

Whitney Houston a murit pe 11 februarie la vârsta de 48 de ani. Cântăreaţa a fost descoperită moartă în cada din camera ei de hotel din Los Angeles.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările