Oana Pellea, mesaj de suflet în ziua în care tatăl său, Amza Pellea, ar fi împlinit 90 de ani: „Te iubesc dintoteauna pentru totdeauna“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Amza Pellea si Oana Pellea FOTO Click

În 7 aprilie 1931, la Băileşti, venea pe lume Amza Pellea, actorul de geniu care a dat viaţă unor personaje de neuitat, precum Nea Mărin sau Mihai Viteazul.

A trăit doar 52 de ani, dar a lăsat pe lume, pe lângă rolurile memorabile şi încă atât de actuale, şi pe fiica lui, actriţa Oana Pellea.

În ziua în care Amza Pellea ar fi împlinit 90 de ani, Oana Pellea a scris pe Facebook un mesaj plin de sentimente de dor şi de iubire.

"Ai venit pe pământ acum 90 de ani într-o superbă zi de 7 aprilie. Ai venit să aduci bucurie oamenilor! Am fost 21 de ani împreună şi 38 de ani... tot împreună, dar... despărţiţi de oglinda timpului... Ai spus: “Timpul şterge ... Da, dar el ştie să păstreze - ca nimeni altul - ceea ce nu trebuie pierdut... “ Ai dreptate. Timpul nu a şters nimic din iubirea noastră şi din dorul de tine...care mă arde de 38 de ani...zi de zi!

La mulţi ani în amintirea celor care te iubesc! Te iubesc dintotdeauna pentru totdeauna ..dar asta o ştii! Ce frumos îţi sprijini obrazul de Lumină...", a scris Oana Pellea pe reţelele sociale.

Află pe Click! mai multe detalii despre viaţa lui Amza Pellea şi despre relaţia sa cu fiica sa, Oana Pellea

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite