Oana Pellea, despre Draga Olteanu-Matei: Tare drag i-a fost lui tata de ea. Tare dragă mi-a fost

Oana Pellea, despre Draga Olteanu-Matei: Tare drag i-a fost lui tata de ea. Tare dragă mi-a fost

Actriţa Draga Olteanu Matei

Oana Pellea a transmis un mesaj de rămas-bun celei care va rămâne în memoria românilor drept una dintre cele mai apreciate actriţe de comedie, Draga Olteanu Matei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Actriţa Oana Pellea a publicat, miercuri dimineaţă, un mesaj de rămas-bun pentru Draga Olteanu-Matei, care a murit noaptea trecută, la Iaşi, la vârsta de 87 de ani.

„Draga de Draga. Tare drag i-a fost lui tata de ea. Tare dragă mi-a fost. Bunul Dumnezeu să o primească în Împărăţia Sa”, a scris Oana Pellea pe Facebook.

Draga Olteanu Matei a debutat în lungmetrajul „Blanca” (1955), regizat de Mihai Iacob şi Constantin Neagu, în care a jucat alături de Amza Pellea şi Silvia Popovici, scrie news.ro

Cu Amza Pellea (1931 - 1983) a colaborat pentru numeroase scheciuri de televiziune, precum şi în comedia „Nea Mărin miliardar” (1978).

Actriţa Draga Olteanu Matei, memorabilă în teatrul şi filmul românesc, iubită de public şi respectată de colegi, a jucat în peste 90 de producţii cinematografice, 50 de piese de teatru şi 100 de producţii de televiziune.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările