Oana Andoni a devenit mamă pentru a doua oară: primele declaraţii ale prezentatoarei Ştirilor Pro TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
oana andoni foto pro tv

Prezentatoarea Ştirilor Pro TV din weekend Oana Andoni, în vârstă de 41 de ani, a adus pe lume cel de-al doilea copil, o fetiţă.

Oana Andoni a adus pe lume marţi, 8 octombrie, o fetiţă perfect sănătoasă care a primit din partea medicilor nota zece la naştere. 

Emoţionată şi extrem de fericită, Oana Andoni a declarat imediat după naştere că abia aşteaptă să ajungă acasă, unde o aşteaptă fiica ei cea mare: „Îi mulţumim lui Dumnezeu pentru încă o minune, o binecuvântare în viaţa noastră. Mulţumesc doamnei doctor Roxana Constantin, un om deosebit care mi-a fost alături pe parcursul întregului drum, aşa cum s-a întâmplat şi la prima sarcină. Aşteptăm să mergem cât mai repede acasă, unde sora mai mare este nerăbdătoare să începem o viaţă nouă în formulă completă“. 

Venirea pe lume a celui de-al doilea copil a fost o adevărată bucurie pentru Oana şi soţul ei. „Nu pot să spun că această veste ne-a luat prin surprindere pentru că atât eu, cât şi soţul meu ne-am dorit ca familia noastră să se mărească“, a spus Oana Andoni în urmă cu câteva luni, imediat după ce a aflat că este însărcinată. 

Oana Andoni este căsătorită cu omul de afaceri Cătălin Stoica de 13 ani, din 2006, şi mai au împreună o fetiţă, Erica, în vârstă de opt ani. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite