O teorie mai veche legată de asasinarea lui Lady Di a încins, din nou, reţelele sociale

O teorie mai veche legată de asasinarea lui Lady Di a încins, din nou, reţelele sociale

Lady Di a avut o viaţă controversată, iar moartea ei continuă să fie învăluită în mister ( Foto: arhivă)

Pe 31 mai, Twitter-ul a fost asaltat de postările unui grup de hackeri care lansa o nouă controversă: Prinţesa Diana a fost ucisă la ordinul lui Filip de Edinburgh. Gruparea Anonymous a dezvăluit de-a lungul timpului numeroase fapte de corupţie Tot aceasta grupare a fost cea care a detaliat şi faptul că Lady Di ar fi fost victima unui complot pus la cale de Casa Regală Britanică.

Ştiri pe aceeaşi temă

Postarea de pe Twitter care devoala aceste fapte a fost, ulterior, ştearsă, însă lumea o viralizase deja în mai multe limbi. Potrivit postării, unul dintre aghiotanţii prinţului Charles, John Hopkins, ar fi mărturisit pe patul de moarte, susţinând că nu a fost singura comisă între anii 1973 şi 1999. Secretul deţinut de Lady Di era extrem de grav pentru această familie cu sânge albastru: exista şi o înregistrare pe care Lady Di ar fi deţinut-o cu mărturii legate de traficul de minori pentru favoruri sexuale.

Citeşte mai multe aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: