O nouă plângere pentru viol a fost făcută contra actorului Bill Cosby

O nouă plângere pentru viol a fost făcută contra actorului Bill Cosby

Bill Cosby FOTO Gulliver Getty Images

Actorul Bill Cosby, eliberat din închisoare în iunie, este vizat de o nouă plângere în civil din partea unei actriţe care pretinde că a drogat-o şi violat-o acum mai mult de 30 de ani şi care cere 125 de milioane de dolari daune la tribunalul din New Jersey.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cel care a interpretat mai mulţi ani rolul unui tată ideal în serialul "The Cosby Show" a fost eliberat pe 30 iunie din închisoare, după anularea de către Curtea Supremă din Pennsylvania a condamnării sale la minim 3 ani de închisoare pentru că a agresat-o sexual în 2004 pe Andrea Constand, o femeie care a lucrat pentru Universitatea Temple din Philadelphia. 

Acest caz este singurul care a făcut obiectul urmăririlor penale, dar Bill Cosby, 84 de ani, a fost acuzat de zeci de femei, între care şi Lili Bernard, care a apărut la procesul său.

În plângerea depusă joi, actriţa, care a jucat în "Cosby Show", asigură că în august 1990 Bill Cosby i-a dat întâlnire la hotelul-cazino Trump Taj Mahal din Atlantic City (New Jersey), sub pretextul de a se întâlni cu un producător. 

În camera de hotel, actorul, pe atunci un simbol al culturii populare americane, i-a dat să bea ceva care a lăsat-o inconştientă, un procedeu pe care şi alte reclamante l-au invocat contra lui. Lili Bernard afirmă că atunci când s-a trezit, Bill Cosby o violase.

Lili Bernard a invocat o lege din New Jersey care acordă victimelor abuzurilor sexuale o întârziere de doi ani, care se încheie luna viitoare, pentru a face plângere în civil contra presupuşilor lor agresori, oricare ar fi data faptelor. 

Un purtător de cuvânt al lui Cosby a răspuns într-un comunicat că procurorii din New Jersey au închis deja o anchetă cu privire la acuzaţiile lui Lili Bernard în 2015 fără a-l inculpa pe actor. 

"Este vorba despre o nouă tentativă de a încălca procedura judiciară, deschizând supape oamenilor care nu au prezentat niciodată o dovadă, mărturie, adevăr şi/ sau fapte pentru a-şi susţine acuzaţiile", a declarat Andrew Wyatt. 

Bill Cosby ar putea fi judecat în civil în faţa unui tribunal din comitatul Los Angeles, unde este acuzat de o altă femeie care a făcut plângere în 2014, pentru o agresiune sexuală comisă în 1974.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările