O nouă crimă în locuinţa în care a crescut actriţa Charlize Theron

O nouă crimă în locuinţa în care a crescut actriţa Charlize Theron

Charlize Theron

Casa în care mama actriţei Charlize Theron l-a ucis pe tatăl artistei, în legitimă apărare, în 1991, se află din nou în centrul unei anchete a poliţiei sud-africane, după ce actualul proprietar al vilei a fost torturat şi asasinat pe această proprietate.

Mama actriţei sud-africane, Gerda Maritz, l-a omorât în legitimă apărare pe tatăl artistei, Charles, în 1991, în casa lor din Benoni, în apropiere de Johannesburg, scrie Mediafax.

Actualul proprietar al vilei, Barry Newland, a fost torturat şi asasinat în aceeaşi casă, vineri, de o bandă de cinci răufăcători, care s-au prefăcut că erau interesaţi să cumpere o maşină de la firma ce îşi avea sediul pe proprietatea victimei.

Nomsa Sekel, purtătorul de cuvânt al Poliţiei din Johannesburg, spune că Barry Newland a murit prin asfixiere, după ce a fost legat şi imobilizat, iar hoţii i-au acoperit capul cu o pungă din plastic. Poliţia a descoperit, totodată, pe trupul victimei urme de arsuri provocate de ţigarete şi de un fier de călcat.

Hoţii au furat din locuinţă mai multe obiecte, inclusiv un telefon mobil, un laptop, două aparate de fotografiat, un iPod şi un lănţişor din aur.

Actriţa Charlize Theron a vorbit într-un interviu anterior despre violenţele domestice pe care ea şi mama ei le-au suportat de-a lungul anilor, în acea casă, din partea tatălui ei, care era alcoolic. În timpul unui astfel de episod extrem de violent, mama actriţei l-a împuşcat în legitimă apărare pe tatăl acesteia, în 1991, când Charlize avea vârsta de 15 ani.

Potrivit presei sud-africane, tatăl actriţei a tras câteva focuri de armă în faţa vilei, după o seară în care consumase mult alcool, iar apoi a bătut la uşa camerei fiicei sale, ameninţând-o: "În noaptea asta vă voi ucide pe amândouă cu pistolul".

În acelaşi interviu, actriţa a spus că mama ei a fost nevoită să îl împuşte pe Charles Theron, după ce acesta a tras câteva focuri de armă în uşa dormitorului ei.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: