O filmare în care cântăreţul Dorian Popa încurajează o fetiţă să danseze lasciv a scandalizat opinia publică. Explicaţia artistului şi a reprezentanţilor săi VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreţul Dorian Popa, în vârstă de 29 de ani, a stârnit un scandal de proporţii după ce a fost făcută publică o filmare din timpul unui concert în care invită pe scenă o copilă şi o încurajează în timp ce aceasta dansează lasciv.

O filmare din timpul unui concert susţinut de Dorian Popa a revoltat internauţii, care au condamnat ipostazele surprinse în imaginile prezentate pe Facebook de Ionuţ Ghiţă

Mai exact, cântăreţul invită pe scenă o fetiţă, care pare să aibă sub 10 ani, şi o îndeamnă să danseze. Dorian Popa, care este la bustul gol, nu se arată deranjat când copila începe să danseze provocator şi execută inclusiv „twerk“, care presupune mişcări lascive ale posteriorului.  

Cântăreţul continuă să cânte şi chiar dansează alături de fetiţă. La un moment dat, Dorian Popa bate palma cu micuţa şi chiar îi pupă mâna, spunându-i că trebuie neapărat să se facă dansatoare.  

Comentariile nu au întârziat să apară, zeci de oameni declarându-se indignaţi de atitudinea cântăreţului, dar şi de lipsa de reacţie a părinţilor copilei. Totuşi, există şi persoane care nu consideră nimic anormal în filmarea cu pricina. 

Filmarea în care cântăreţul Dorian Popa încurajează o fetiţă să danseze lasciv a scandalizat opinia publică

Contactată de „Adevărul“, Casa de Discuri Media Pro, cea care îl reprezintă pe Dorian Popa, a precizat că a fost o situaţie la care cântăreţul nu se aştepta şi nu a reacţionat suficient de repede. „La toate concertele sunt invitaţi fani pe scenă să danseze liber şi este complicat să fii selectiv, să-i dai pe unii jos şi pe alţii nu“, a precizat PR-ul Media Pro.

Mai mult, Media Pro susţine că filmarea a surprins al doilea moment în care fetiţa a urcat pe scenă, după ce prima dată Dorian Popa a invitat-o să coboare. 

Rugaţi să explice gesturile de încurajare ale cântăreţului, reprezentanţii Media Pro au precizat: „Gestul de a bate palma este în mod clar un semn de mulţumire şi o invitaţie de a coborî şi a doua oară de pe scenă. Se vede clar că Dorian a fost luat prin surprindere, iar mişcările fetiţei sunt controlate, probabil o coregrafie gândită înainte.“

„Dorian încurajează exprimarea prin muzică şi dans, a avut întâlniri cu copii şi i-a îndemnat să-şi cultive talentul, dar în acelaşi timp să-şi trăiască vârsta şi copilăria“, a mai transmis Media Pro.   

Paginademedia.ro a reuşit să-l contacteze şi pe Dorian Popa, care a declarat: „Este un copil care dansează. La fiecare concert invit pe scenă un copil. Pentru ei e un vis devenit realitate. Eu nu pot să îi spun unui copil să coboare de pe scenă. Cu toată umilinţa şi smerenia din lume, nu cred că am făcut un lucru rău. Îmi calculez fiecare pas, astfel încît să pot fi un exemplu. Mi-e greu să cred că am greşit pentru că am încurajat o domnişoară să danseze astfel. Îmi cer scuze dacă am promovat ceva greşit şi voi fi mai atent data viitoare. Poate este greşeala mea că sunt mai deschis şi mai relaxat decât prevede România.“

Dorian Popa este actor de televiziune şi cântăreţ devenit cunoscut în 2011, odată cu apariţia sa în serialul „Pariu cu viaţa“ alături de colegii din Lala Band. În prezent, face parte din juriul emisiunii pentru copii „Next Star“, difuzată de Antena 1. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite