O actriţă din „Game of Thrones“ acuză serviciile sociale din Israel că i-au răpit bebeluşul: „Suntem distruşi de durere“

O actriţă din „Game of Thrones“ acuză serviciile sociale din Israel că i-au răpit bebeluşul: „Suntem distruşi de durere“

Josephine Gillan FOTO HBO

Actriţa Josephine Gillan (31 de ani), care a interpretat rolul prostituatei Marei în serialul „Game of Thrones“, susţine că serviciile sociale din Israel i-au răpit copilul în miezul nopţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Josephine Gillan, cunoscută din serialul de succes HBO  „Game of Thrones“, unde a jucat rolul prostituatei Marei, acuză serviciile sociale din Israel că i-au răpit copilul, o fetiţă de opt luni, în miezul nopţii. 
 
Bebeluşul se afla în grija unei prietene, în timp ce ea făcea terapie pentru depresie postnatală, aşa cum îi ceruseră chiar serviciile sociale, scrie Daily Mail.
 
Un clip publicat de Josephine Gillan arată momentul în care micuţa Gloria este luată de o femeie, sub supravegherea a doi bărbaţi îmbrăcaţi în uniformă. Persoana care a filmat poate fi auzită discutând cu aceştia, dar în zadar.
 
„Momentul şocant în care serviciile sociale din Israel mi-au răpit bebeluşul! La ora 12.30 pm, duminică noapte. Prietena mea a depus mărturie, dar a fost ameninţată cu puşcăria dacă nu dă copilul! Eu, draga mea prietenă şi familia ei! Suntem distruşi de durere cu toţii!“, a scris actriţa, într-un mesaj pe contul ei de Instagram.
 
Gillan a acuzat serviciile sociale israeliene că „încearcă să distrugă vieţi şi să separe un bebeluş de mama lui, care nu a făcut nimic greşit“, notează sursa citată. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: