O actriţă din „Anatomia lui Grey“ a recunoscut în mod public că este bisexuală VIDEO

O actriţă din „Anatomia lui Grey“ a recunoscut în mod public că este bisexuală VIDEO

Sara Ramirez a jucat timp de zece ani rolul medicului bisexual Callie Torres în „Anatomia lui Grey“

Una dintre protagonistele serialului „Anatomia lui Grey“ a vorbit pentru prima dată despre orientarea sa sexuală, recunoscând că este bisexuală în cadrul unui seminar care a avut loc sâmbătă, la Los Angeles.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sara Ramirez (41 de ani), care este căsătorită din 2012 cu bankerul Ryan DeBolt, a jucat timp de zece ani rolul medicului bisexual Callie Torres în serialul „Anatomia lui Grey“, anunţându-şi plecarea la sfârsiţul sezonului 12. Recent, actriţa a confirmat că este bisexuală, în cadrul unui discurs pe care l-a ţinut la un seminar pentru tinerii fără adăpost din comunitatea LGBT, organizat de fundaţia True Colors.
 
Ramirez a postat pe Twitter ulterior un fragment din discursul ţinut în Los Angeles:
 
„Foarte mulţi din tinerii noştri care trăiesc pe stradă sunt tineri ale căror vieţi sunt influenţate de multe intersecţii – fie că ţin de identitatea şi exprimarea de gen, rasă, clasă socială, orientarea sexuală, religie, cetăţenie. 

sara ramirez
Şi datorită intersecţiilor din viaţa mea ca: femeie, femeie multi-rasială, femeie de culoare, bisexuală, americană cu origini mexicane şi irlandeze, imigrantă şi crescută de familii puternic înrădăcinate în religia catolică a celor două laturi mexicane şi irlandeze, sunt profund implicată în proiecte care le permit tinerilor să-şi facă vocile auzite şi care îi sprijină să se simtă stăpâni pe propriile poveşti complexe, astfel încât să-i ajutăm cu ce au nevoie“.
 
Contactată de „The Huffington Post“ pentru a comenta decizia de a face publică identitatea ei sexuală în cadrul acestui eveniment, Sara a spus a fost una „foarte naturală“. 
 
„A avut sens pentru mine în acel moment, fiind o parte dintr-un context mai amplu pe care îl comunicam. Tinerii noştri cel mai marginalizaţi se confruntă cu multe intersecţii şi pentru a descrie conceptul de «intersecţionalitate», am decis să le descriu pe cele care există în viaţa mea“, a decarat actriţa.
 
 
În urmă cu câteva săptămâni, actriţa şi-a tuns părul, împărtăşind noua înfăţişare cu fanii ei şi spunând că este timpul pentru o schimbare.
 
sara ramirez
FOTO Instagram Sara Ramirez

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările