Nu este un exemplu fashion la Casa Albă, dar, odinioară, Jill Biden a lucrat ca model. Cum arăta Prima Doamnă în tinereţe?

Nu este un exemplu fashion la Casa Albă, dar, odinioară, Jill Biden a lucrat ca model. Cum arăta Prima Doamnă în tinereţe?

Joe Biden şi soţia

Are 69 de ani şi este noua Primă Doamnă a Americii. Jill Biden, soţia preşedintelui Joe Biden, nu va fi chiar o forţă fashion la Casa Albă, după cum a demonstrat, deja, la învestirea soţului ei, acolo unde a purtat o ţinută mai degrabă modestă.

Cu toate acestea, cea care este căsătorită cu preşedintele SUA de 43 de ani a avut şi zile mai bune din punct de vedere al vestimentaţiei, mai ales în tinereţe. În 1971, mai exact, când Jill s-a înscris la cursurile Universităţii din Delaware, cu specialitatea Limba Engleză, aceasta a considerat că trebuie să lucreze pentru a se întreţine ca studentă.

Fizicul ei plăcut a ajutat-o să obţină un job de model la o agenţie locală, însă, azi, Jill insistă că nu s-a considerat niciodată un manechin în adevăratul sens al cuvântului.

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările