Norma Jeane înainte de Marilyn Monroe. Dramele prin care a trecut actriţa înainte de a deveni sex simbol la Hollywood

Norma Jeane înainte de Marilyn Monroe. Dramele prin care a trecut actriţa înainte de a deveni sex simbol la Hollywood

Drama trăită de Marilyn Monroe

Aproape tot ceea ce ştim despre Marilyn Monroe este din perioada ei de succes din Cetatea Filmului. Însă, înainte de-a da lovitura la Hollywood, actriţa a dus o viaţă lipsită de glamour şi plină de suferinţe.

Ştiri pe aceeaşi temă

Norma Jeane Baker a fost născută de Gladys Baker pe 1 iunie 1926, dar timpul petrecut cu mama ei a fost de scurtă durată. Baker se chinuia cu o boală mentală nediagnosticată şi probleme financiare când a adus-o pe lume pe fiica ei şi a fost nevoită să o lase în grija statului după numai două săptămâni de la naşterea micuţei Norma. Aşadar cea care avea să devină cea mai cunoscută şi mai sexy actriţă de la Hollywood a ajuns în plasament la o familie din Hawthorne, California, alături de care şi-a petrecut primii 7 ani de viaţă.

 

Timpul petrecut cu Ida şi Wayne Bolender, soţii care o luaseră pe Norma în plasament, a fost de preţ pentru micuţa care n-a ştiut niciodată ce înseamnă o familie. Totuşi, chiar şi atunci când era în grija celor doi, mama biologică a fetiţei a încercat, de numeroase dăţi, să intervină în viaţa fiicei ei şi să tulbure apele.

 

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: