Noi detalii despre divorţul anului: Brad Pitt e furios că Angelina Jolie l-a descris drept un tată agresiv. Cum se purta starul cu cei mici, potrivit apropiaţilor

Noi detalii despre divorţul anului: Brad Pitt e furios că Angelina Jolie l-a descris drept un tată agresiv. Cum se purta starul cu cei mici, potrivit apropiaţilor

Angelina Jolie şi Brad Pitt au împreună şase copii, dintre care trei adoptaţi FOTO Guliver/Getty Images

Brad Pitt este furios pentru că Angelina Jolie a depus actele de divorţ, considerând că astfel i-a expus pe cei şase copii, dar şi pentru că l-a acuzat de agresivitate, fiind hotărât să lupte pentru custodia comună a micuţilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Actriţa americană Angelina Jolie (41 de ani) a hotărât să divorţeze de actorul american Brad Pitt (52 de ani), punând astfel capăt unei relaţii de 12 ani. Mai multe surse au declarat pentru „US Weekly“ că, deşi au avut discuţii despre despărţire, Pitt a fost luat prin surprindere de hotărârea soţiei sale de a divorţa. Mai mult, familia Jolie-Plitt plănuise o vacanţă în Londra pentru sfârşitul acestei săptămâni, însă a fost anulată.

Actriţa a solicitat custodia deplină a celor şase copii, cu o clauză prin care se specifică faptul că Brad Pitt are dreptul legal de a-i vizita, şi a precizat că nu doreşte sprijin material. Potrivit primelor relatări, principalele motive ale despărţirii au fost faptul că Pitt consumă droguri şi alcool, are un comportament impulsiv, iar Jolie nu a fost de acord cu metodele prin care acesta îi educa pe cei mici, fiind de părere că agresivitatea actorului este un aspect periculos pentru copii.

De altfel, unul dintre avocaţii actriţei a precizat că „Angelina a luat decizia pentru binele familiei“, iar site-ul american TMZ precizează că nicio terţă persoană nu este implicată în divorţ, subliniind că hotărârea Angelinei Jolie se bazează strict pe relaţia pe care Brad Pitt o stabileşte cu copiii. Şi managerul actriţei a lansat o declaraţie, subliniind că Angelina va face întotdeauna ceea ce este mai bine pentru copii.

Angelina Jolie şi Brad Pitt, alături de cei şase copii FOTO Guliver/Getty Images

De cealaltă parte, surse apropiate lui Brad Pitt afirmă pentru presa străină că acesta este extrem de furios din cauza divorţului, considerând că această mişcare i-a pus în pericol pe copii, şi este hotărât să lupte pentru custodia comună. De asemenea, actorul este supărat pe fosta soţie pentru că a răspândit informaţiile potrivit cărora ar fi o persoană agresivă şi ar fi spus chiar că Jolie „a dezlănţuit Iadul“ întrucât întreaga familie a devenit ţinta paparazzilor. Perimetrul reşedinţei cuplului din Hollywood Hills este înconjurat de fotografi, iar poliţia patrulează la intervale regulate.

Alte surse au dezvăluit că Jolie a fost foarte nefericită în ultimul timp, iar cuplul a încercat să discute despre planurile de viitor. „Ea a încercat să facă lucrurile să meargă de dragul copiilor, dar a fost greu de găsit o cale de ieşire. Vieţile lor se îndreaptă în direcţii diferite. Angelina îşi doreşte să fie privită ca o activistă umanitară, în timp ce Brad continuă să trăiască după stilul hollywoodian.“

Brad Pitt, un tată mai strict

Surse apropiate vedetelor au declarat pentru „People“ că Brad Pitt nu a folosit niciodată violenţa fizică în prezenţa copiilor săi, însă îl descriu ca pe un părinte ce vrea să impună reguli mai stricte în creşterea şi educarea copiilor.

„Pitt a fost mereu mai strict, dorea să le impună reguli puţin mai stricte. Nu a fost niciodată violent cu cei mici, deşi a avut câteva izbucniri de mânie, poate doar să fi ridicat tonul la ei. Angelina a avut întotdeauna o atitudine mai relaxată cu copiii. Nu ţipa niciodată la ei“, potrivit sursei.

Acesta este al treilea divorţ pentru Jolie, care a mai fost căsătorită cu Johnny Lee Miller şi cu Billy Bob Thornton. Brad Pitt a mai fost căsătorit cu Jennifer Aniston până în 2005, ca mai apoi să se întâlnească frecvent cu Jolie, după ce au lucrat pentru filmul „Domnul şi doamna Smith/ Mr. And Mrs. Smith“,  unde interpretează un cuplu de asasini profesionişti.  Brad Pitt a divorţat de actriţa Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie. Mai mult, Jolie şi Pitt doi au început să fie văzuţi împreună din 2004, iar în august 2014 s-au căsătorit, într-o ceremonie organizată pe domeniul castelului Miraval, reşedinţa pe care cuplul o deţine în sudul Franţei. Aceştia sunt botezaţi de presa de la Hollywood „Brangelina“.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au împreună şase copii, dintre care trei adoptaţi - Maddox, născut în 2001, Pax, născut în 2003, Zahara, născută în 2005 - şi trei biologici - Shiloh, născută în 2006, şi gemenii Vivienne şi Knox, născuţi în 2008. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările