Nicole Kidman: Căsătoria cu Tom Cruise m-a protejat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicole Kidman şi Tom Cruise FOTO AFP
Nicole Kidman şi Tom Cruise FOTO AFP

Nicole Kidman s-a căsătorit cu Tom Cruise din dragoste, însă mariajul a şi protejat-o de hărţuire sexuală, a dezvăluit starul într-un articol publicat în New York Magazine.

Actriţa din „Big Little Lies” l-a întâlnit pe Tom Cruise când au jucat amândoi în filmul „Days of Thunder”şi cei doi s-au căsătorit în 1990.

Perechea a adoptat un băiat şi o fată înainte ca mariajul lor să se încheie după 11 ani.

Kidman este acum căsătorită cu solistul de muzică country Keith Urban, având două fiice cu acesta.

„Despre căsătoria mea cu Tom Cruise de când aveam 22 de ani este ceva despre care am reţineri în a vorbi, pentru că sunt măritată acum cu bărbatul care reprezintă marea mea iubire şi aproape că pare o lipsă de respect,” a scris Kidman.

Însă ea a adăugat: „Acestea fiind spuse, m-am măritat de foarte tânără, dar cu siguranţă nu a fost putere pentru mine-a fost protecţie.”

„M-am căsătorit din dragoste, însă a fi soţia unui bărbat extrem de puternic m-a protejat de hărţuirea sexuală. Lucram, dar eram ca într-un cocon,” a mai dezvăluit Kidman. „Şi atunci când am ieşit din ea  (n.r. căsătoria) la 32, 33 de ani a fost ca şi cum a trebuit să mă maturizez.”

Kidman va juca rolul jurnalistei Grechen Carlson, într-un film despre Roger Ailes, fost preşedinte şi director executiv la Fox News.

Carlson l-a dat în judecată pe Ailes în 2016, pentru hărţuire sexuală şi a obţinut 20 de milioane de dolari şi scuze publice din partea companiei care deţine Fox, 21 Century Fox, în urma unei înţelegeri.

Ailes, care a părăsit compania la câteva săptămâni după ce acuzaţiile lui Carlson au devenit publice, a murit în 2017.

Mişcarea #MeToo a luat amploare, de atunci, la Hollywood şi în alte industrii, multe femei (şi bărbaţi) mărturisind că au fost victime ale hărţuirii şi abuzurilor sexuale.

Kidman a spus că a avut experienţe similare, dar a menţionat că nu vrea să le împărtăşească în articolul din New York Magazine.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite