Nicole Kidman l-a implorat pe Tom Cruise să n-o părăsească după 10 ani de mariaj: „Eram fericiţi împreună”. Actriţa face noi dezvăluiri despre divorţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
nicole kidman globurile de aur 2018 foto guliver/getty images

Actuala soţie a lui Keith Urban dezgroapă trecutul şi face noi mărturisiri la aproape 20 de ani de la divorţul de Tom Cruise. Ea susţine că l-a implorat pe actor să nu divorţeze, dar el a fost de neclintit în decizia lui de-a pune capăt căsniciei de 10 ani cu ea. Iar şocul divorţului i-a cauzat un avort spontan traumatizant actriţei.

Reprezentantul lui Kidman a confirmat faptul că divorţul de Tom Cruise nu a fost, sub nicio formă, decizia ei. De fapt, Nicole a fost atât de afectată de acea despărţire, încât a suferit un şoc profund.

Când Tom a anunţat, în 2001, că cei doi actori divorţează, Kidman era devastată de vestea încetării mariajului lor de 10 ani.

Ea a recunoscut că a fost absolut uimită de intenţiile soţului ei de-atunci de-a se despărţi de ea şi că, în decembrie 2000, tocmai serbaseră 10 ani de căsnicie. „Eu credeam că viaţa noastră împreună era perfectă”, a declarat vedeta. Dar, la numai două luni după aceea, a venit anunţul divorţului lor fără nicio explicaţie decât o scurtă declaraţie din partea lui Cruise, în care era precizat că „Nic ştie motivul”.

Mai mult, se pare că actriţa l-a implorat pe Tom să nu meargă mai departe cu divorţul, dar el a fost de neclintit în ceea de priveşte despăţirea de ea. La acea vreme, actele de divorţ conţineau şi protestul actriţei în ceea ce privea divorţul, împreună cu propunerea ei de-a face terapie de cuplu, în loc de-a se despărţi definitiv.

Citeşte continuarea aici!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite