Nicolae, Prinţul Inimilor: „Sunt varianta românească pentru Prinţul Harry şi Meghan Markle”

Nicolae, Prinţul Inimilor: „Sunt varianta românească pentru Prinţul Harry şi Meghan Markle”

foto: Nicolae şi Alina-Maria Binder

Nepotul exilat din linia de succesiune la Coroana României a fost, aşa cum ne aşteptam, căutat de toţi ochii, sâmbăta trecută, la ceremonia de înmormântare a ultimului Rege al României, Mihai I.

Ştiri pe aceeaşi temă

Surprinzător a fost că ecoul prezenţei tânărului de 32 de ani a ajuns şi în presa internaţională, publicaţia Daily Mail dedicându-i acestuia un amplu articol şi comparându-i pe soţii Nicolae şi Alina Medforth-Mills cu noul cuplu regal din Marea Britanie, Prinţul Harry şi Meghan Markle. „Prinţul şcolit în Marea Britanie cucereşte inimi în România!”, titrează publicaţia citată mai sus, în legătură cu fostul Prinţ Nicolae.

Tot jurnaliştii englezi notează că fostul Prinţ Nicolae şi logodnica lui, Alina-Maria Binder, despre care am aflat între timp că i-a devenit soţie cu puţin timp înainte de funeralii, sunt foarte populari în România şi că nepotul pe jumătate englez al defunctului Rege Mihai a câştigat inimile românilor de rând prezenţi la înmormântare, în ciuda faptului că familia regală îl reneagă.

Iată imagini inedite cu Nicolae şi Alina-Maria Binder la înmormântarea Regelui! Află şi ce cred jurnaliştii britanici despre relaţia dintre Nicolae şi rudele sale!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările