Un efort mic pentru o recompensă atât de mare, adică 180.000 euro anual drept pensie alimentară, însemnând 15.000 lunar (conform gândul.info). Pensie pe care i-o plăteşte tatăl copilului, tată despre care însăşi diva spunea că face parte din gaşca de milionari care au transformat România intr-un joc de Monopoly, că e implicat în afaceri dubioase, că trebuie căutat pe la off shore-uri, că a venit in Romania ca simplu student şi şi-a umplut buzunarele într-un mod necurat, până a ajuns la peste 50 milioane de euro avere oficială; dar, ce să vezi, senzuala ei guriţă retuşată s-a închis discret când a dat peste gustul breakfastului din Monaco, adică un ou plus un orgasm.

Cum am zice, ne dă lecţii de dans pe banii noştri, cu dezinvoltură, doar i se cuvin. De ce? Pentru că a început 4 facultăţi, deşi nu a reuşit să absolve nici una. Pentru că te îneacă în vorbe de pe micul ecran şi mai nou, de pe blog, deşi devine suspect de reţinută când e vorba despre sursa bunăstării personale. Pentru că e bună: şi-a contabilizat toate teledoanele la care voi aţi donat bani, toate acţiunile de binefacere la care noi am dăruit, are un cufăr plin cu fapte bune cu care va ajunge la porţile Raiului. Ni le înşiră repetitiv, precis, cronologic, afişând o tăcere adâncă peste sursa bunăstării de zi cu zi, adică alte donaţii pe care le-am făcut cu toţii indirect şi fără consimţământ către marele joc de Monopoly.

Banii nu au miros nici de orgasme, nici de ouă, nici de patriotism, nici de offshore.

În acest răstimp, o tânără pe nume Crina, de 14 ani, din Rusu Bârgăului, face naveta zilnic la şcoală, cu autobuzul. După şcoală mai stă două ceasuri pe drumuri, până poate intra în sala de sport, să se antreneze. A fost silită sa abandoneze antrenamentele câteva luni, din cauza examenului de treaptă. Mama ei a fost silită să plece şi să muncească în Italia, pentru că noi nu putem crea locuri de muncă, fiind ocupaţi să finanţăm offshore-uri. Au rămas acasă două fete cu tatăl, care le hrăneşte cum poate el.

Sportiva nu are un consilier de nutriţie, pentru că noi suntem copleşiţi de sustinerea marelui Monopoly care o ţine pe Mihaela Radulescu Schwartzenberg Andreea Ţigănaş Bănică etc la Monaco. Mama Crinei nu e aici de Paşte, să facă cozonaci, pentru că Paştele Catolic s-a celebrat săptămâna trecută, acum e un weekend obişnuit. Deci Crina poate să ţină în continuare cură de slăbire, să piardă 10% din greutate intr-o lună ca să o mulţumească pe divă, deşi nu va participa la o competiţie de sport profesionist ci la una de artă de amatori, în care proba cântarului nu există. Lasă să se înveţe de mică cu greutăţile!

Citiţi textul integral pe sereniti.ro

Un text semnat de Simona Tivadar
 


Simona Tivadar este medic primar în diabet, boli de nutriţie si metabolism. Adepta explicaţiei ştiinţifice cu orice preţ, cu amendamentul că dacă respecţi toate regulile, pierzi toată distracţia. Heităr convins al vieţii virtuale, care îşi calcă sistematic pe inimă de vreo doi ani, într-un razboi naiv şi personal cu impostura medicală, vraci vegani şi vârcolaci daco-plafarişti. Şi care vă invită si pe voi să creşteţi oastea celor care cred că "glumind putem spune orice, chiar şi adevărul" -S. Freud.