Nepoţii cântăreţului Michael Jackson, protagoniştii unui nou reality-show

Nepoţii cântăreţului Michael Jackson, protagoniştii unui nou reality-show

Copiii cântăreţului Michael Jackson, Prince, Paris şi „Blanket“, vor avea şi ei câteva apariţii speciale în noul reality-show FOTO GettyImages/Gulliver

Nepoţii cântăreţului american Michael Jackson vor fi vedetele propriului reality-show TV, care se va concentra pe vieţile lor personale şi profesionale, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Ştiri pe aceeaşi temă

Serialul „The Jacksons: Next Generation“ îi va avea ca protagonişti pe copiii lui Tito Jackson - T.J., Taryll şi Taj - şi va prezenta felul în care aceştia reuşesc să facă faţă „fluxului constant de zvonuri, fanilor care îi hărţuiesc şi impostorilor care vor să pună mâna pe o parte din absolut orice are legătură cu averea familiei Jackson“.

Copiii cântăreţului Michael Jackson, Prince, Paris şi „Blanket“, vor avea şi ei câteva apariţii speciale în noul reality-show, alături de verişorul lor T.J., care este unul dintre tutorii legali ai lor.

Noul serial TV va fi difuzat în Statele Unite de televiziunea Lifetime, începând din luna octombrie.

Noua producţie reprezintă viitorul proiect din seria de producţii de televiziune dedicate familiei Jackson. Precedentul serial din această serie, intitulat „The Jacksons: A Family Dynasty“, i-a avut ca protagonişti pe Jermaine, Tito, Jackie şi Marlon, şi a prezentat felul în care cei patru fraţi au reuşit să treacă peste momentul dificil al morţii fratelui lor Michael, în 2009.

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, în urma unei intoxicaţii grave cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray, în perioada în care artistul american se afla la Los Angeles şi efectua repetiţii intense pentru ultimul său turneu din carieră, intitulat „This Is It Tour“, care ar fi trebuit să debuteze în iulie 2009 la sala O2 Arena din Londra.

Medicul personal al cântăreţului, Conrad Murray, a fost găsit vinovat de omucidere involuntară şi a fost condamnat la patru ani de închisoare. El a fost eliberat în octombrie 2013, după ce a petrecut aproape doi ani în închisoare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările