Nepoata prinţesei Diana a purtat la nuntă tiara mătuşii sale de la nunta cu prinţul Charles: cum au arătat Meghan Markle şi Prinţul Harry FOTO

Nepoata prinţesei Diana a purtat la nuntă tiara mătuşii sale de la nunta cu prinţul Charles: cum au arătat Meghan Markle şi Prinţul Harry FOTO

Celia McCorquodale s-a căsătorit cu George Woodhouse sâmbătă FOTO Pinterest/Geoff Robinson

Celia McCorquodale, fiica lui Lady Sarah McCorquodale, sora mai mare a prinţesei Diana, s-a căsătorit, sâmbătă, cu George Woodhouse la Biserica St Mary din Stoke Rochford. La fericitul eveniment au fost prezenţi şi ducii de Sussex.

Ştiri pe aceeaşi temă

Nepoata prinţesei Diana a purtat pentru această zi specială tiara Spencer, aceeaşi diademă purtată în anul 1981 de Prinţesa Diana în ziua nunţii sale cu Prinţul Charles.
 
Tiara Spencer este o diademă cu modele florale care se afla în familia ei de mai bine de 60 de ani, din perioada reginei Victoria. Acesta i-a fost primită de bunica Dianei, Cynthia, Viscountess Althorp, de către o rudă îndepărtată, pe nume Lady Sarah Spencer, drept cadou de nuntă în 1919, arată Daily Mail.
 
Considerată diadema preferată a Dianei, ea a fost purtată şi de surorile ei mai mari, Jane şi Sarah, cu ocazia nunţilor lor. Tiara, care a fost modificată în anii 30, este făcută din frunze mari, împodobite cu lalele, stele şi o inimă centrală, fiecare decorată cu diamante şi montată în argint. Forma sa curbată şi designul capricios o deosebesc de stilul mai formal al diademelor purtate în mod normal de membrii familiei regale.
 
 
 
 
De a nuntă nu puteau să lipsească ducii de Sussex. Meghan Markle a purtat cu această ocazie o rochie albă vaporoasă, cu imprimeuri florale albastre, marca Oscar de la Renta, care constă aproape 4000 de lire sterline.
 
 
De la eveniment n-a lipsit nici modelul Lady Kitty (27 de ani), o altă nepoată a prinţesei Diana care a făcut senzaţie la nunta Prinţului Harry cu Meghan, prin deosebita frumuseţe şi eleganţă, dar şi prin asemănarea izbitoare cu mătuşa ei Diana.
 
Kitty Spencer, cunoscut model D&G şi nepoată a prinţesei Diana

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: