Naomi Campbell, Cindy Crawford şi Eva Herzigova, într-un pictorial inspirat din cariera Duran Duran

Naomi Campbell, Cindy Crawford şi Eva Herzigova, într-un pictorial inspirat din cariera Duran Duran

Eva Herzigova

Supermodelele din anii '90 - Naomi Campbell, Helena Christensen, Yasmin Le Bon, Cindy Crawford şi Eva Herzigova - au pozat într-un pictorial spectaculos pentru revista Harper's Bazaar, inspirat de cariera grupului Duran Duran.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fiecare dintre cele cinci supermodele a jucat un anumit rol, alegându-şi să imite un membru al grupului britanic. Astfel, top modelul Naomi Campbell, în vârstă de 41 de ani, "a devenit" Simon Le Bon, solistul trupei Duran Duran, iar soţia acestuia din viaţa reală, Yasmin Le Bon, în vârstă de 47 de ani, "a devenit" unul dintre chitariştii trupei britanice, potrivit dailymail.co.uk.
Cindy Crawford, în vârstă de 45 de ani, a pozat în postura chitaristului John Taylor, Helena Christensen, în vârstă de 42 de ani, a pozat la tobe, imitându-l pe Roger Taylor, iar Eva Herzigova, în vârstă de 38 de ani, a cântat la clape, imitându-l pe Nick Rhodes.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările