Nadia Comăneci a fost fermecătoare la Globurile de Aur 2019: cum au reacţionat actorii de top când au văzut-o VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nadia Comăneci, alături de Daniel Craig FOTO Facebook Nadia Comăneci
Nadia Comăneci, alături de Daniel Craig FOTO Facebook Nadia Comăneci

Fosta gimnastă Nadia Comăneci (57 de ani) s-a numărat printre invitaţii galei Globurile de Aur 2019, eveniment la care a fost surprinsă alături de mai multe staruri ale cinematografiei, printre care Antonio Banderas şi Daniel Craig.

Ca în fiecare an, Nadia Comăneci a participat la gala de decernare a prestigioaselor Globuri de Aur, ajunsă anul acesta la cea de-a 76-a ediţie, potrivit News.ro. 

Ea a păşit pe covorul roşu alături de soţul ei, fostul gimnast american Bart Conner. Nadia Comăneci a atras atenţia cu o rochie tip sirenă, în nuanţe metalice, cu mâneci lungi şi umerii goi.

De altfel, multe dintre vedetele de la Hollywood care au întors privirile la gala Globurile de Aur 2019 au mizat pe culorile metalice

Imagine indisponibilă

Nadia Comăneci a fost surprinsă discutând cu alte vedete de talie mondială, iar pe pagina personală de Facebook a publicat mai multe fotografii şi filmări în care apare alături de actori de top, iar aceştia sunt absolut încântaţi să o vadă. 

Fosta gimnastă s-a fotografiat cu interpretul lui James Bond, actorul Daniel Craig, dar şi cu starul spaniol Antonio Banderas.

Nadia Comăneci a fost surprinsă şi alături de Glenn Close, câştigătoarea Globului de Aur 2019  pentru rolul din „The Wife“.

Melissa McCarthy, Jeff Bridges şi Richard Gere sunt alţi actori celebri alături de care Nadia Comăneci şi soţul ei, Bart Conner, au petrecut la festivitatea de la Los Angeles.

  

   

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite