Motivul pentru care Meryl Streep nu se poate uita la filmele vechi cu ea: Eram tânără şi frumoasă, dar nefericită VIDEO

Motivul pentru care Meryl Streep nu se poate uita la filmele vechi cu ea: Eram tânără şi frumoasă, dar nefericită VIDEO

Meryl Streep FOTO Guliver/Getty Images

Actriţa americană Meryl Streep (69 de ani) a dezvăluit care este motivul pentru care nu poate să vizioneze filmele vechi în care a jucat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Invitată în cadrul „Late Show“ cu Stephen Colbert, Meryl Streep a abordat mai multe subiecte, printre care motivul pentru care nu îi place să se uite la filmele vechi cu ea, scrie Vanity Fair
   
„Toţi ne imaginăm, uneori în viaţă, cum ar fi să fim alţi oameni“, a spus ea, adăugând că social media creează o prăpastie între oameni. „Empatia este lucrul care ne va salva, dacă vom fi mântuiţi“, mai crede Streep. 
 
În ceea ce priveşte cariera, Streep a spus că refuză vizionarea filmelor sale timpurii, pentru că îi amintesc de imaginea de sine precară pe care o avea la vremea respectivă.
 
„Voi reveni la un film în care sunt foarte tânără şi foarte frumoasă, dar am fost atât de nefericită. Credeam că nasul meu era prea mare, credeam că sunt grasă, pentru că acestea sunt lucrurile pe care oamenii le spuneau despre mine“, a spus ea.
 
Dar, în acelaşi timp, Streep a spus că a respins în mod intenţionat aşteptările Hollywood-ului cu privire la modul în care ar trebui să arate actriţele. 
 
„Aş fi putut juca mai târziu când eram prea tânără. Aş fi putut juca rolul unui bărbat în «Angels in America», m-aş fi putut învârti în jurul felului în care arăt“, a explicat ea. 
 
De altfel, în trecut actriţa a dezvăluit că în anii '70 i s-a spus că nu este suficient de drăguţă pentru rolul principal feminin din filmul „King Kong“.
 
Meryl Streep în anul 1980 FOTO Guliver/Getty Images
 
Meryl Streep este considerată una dintre cele mai talentate actriţe de teatru, film şi televiziune din generaţia sa. 
 
A debutat pe marile ecrane în 1977 cu un rol în filmul „Julia“ şi, după un singur an, în 1978, a câştigat premiul Emmy cu un rol jucat în miniseria TV „Holocaust“ şi a primit prima nominalizare la Oscar din cariera sa prestigioasă, graţie prestaţiei din filmul „Vânătorul de cerbi/ The Deer Hunter“.

Nominalizată de 19 ori de Academia de Film Americană, Meryl Streep are mai multe nominalizări la Oscar decât oricare actor sau actriţă din istorie. Pe lângă Oscarul pentru rol secundar în filmul „Kramer Vs. Kramer“ (1979), a primit şi Oscarul pentru rol principal în două ocazii, pentru interpretările din „Sophie's Choice/ Alegerea Sophiei“ (1982) şi „The Iron Lady/ Doamna de fier“ (2011). 
  
A impresionat şi în alte filme bine primite de public şi critici de specialitate, precum „Iubita locotenentului francez“, „Departe de Africa“, „Casa spiritelor“, „Râul ucigaş“, „Podurile din Madison County“, „Orele“, „Diavolul se îmbracă de la Prada“, „Julie şi Julia“ şi „Ţinutul din mijlocul verii“.  
 
  

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările