Motivele pentru care Meghan Markle ar putea fi condusă la altar de prinţul William, chiar dacă îşi doreşte ca altcineva să facă acest lucru

Motivele pentru care Meghan Markle ar putea fi condusă la altar de prinţul William, chiar dacă îşi doreşte ca altcineva să facă acest lucru

Ducesa de Cambridge Kate Middleton, prinţul William, Meghan Markle şi prinţul Harry FOTO Guliver/Getty Images

Meghan Markle ar putea fi condusă la altar chiar de viitorul ei cumnat, prinţul William. Potrivit unor surse, fosta actriţă a făcut o altă solicitare, însă Familia Regală britanică nu s-a arătat prea încântată, mai ales că dacă şi-ar da acordul ar încălca protocolul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit zvonurilor, Meghan nu doreşte să-i atribuie această sarcină tatălui ei, Thomas Markle, iar fratele ei vitreg nu a fost invitat la nuntă. Printre motivele deciziei se numără acuzaţiile recente că şi-ar fi ameninţat partenera de viaţă cu pistolul, dar şi că a oferit o mulţime de detalii intime despre viaţa actriţei după ce relaţia ei cu prinţul Harry a devenit publică. Mai mult, familia vedetei nu are o relaţie prea apropiată cu Harry, mai ales după ce prinţul a declarat că logodnica lui „va primi în sfârşit familia pe care nu a avut-o niciodată.“

Având în vedere aceste impedimente, prinţul William este acum luat în considerare pentru a o conduce la altar în ziua de 19 mai. Totuşi, Markle ar fi cerut ca mama ei, Doria Radlan, să aibă acest rol la nunta sa, însă Familia Regală nu este prea încântată ca o femeie să preia rolul care în mod tradiţional îi revine unui bărbat.

 
„Familia Regală înţelege de ce Meghan ar prefera-o pe mama ei, dar nu este tocmai tradiţional ca o femeie să conducă mireasa la altar“, a declarat o sursă pentru Daily Star, potrivit Mirror. „Unii nu sunt încântaţi de idee, aşa că au sugerat ca prinţul William să o facă. Este o alegere naturală.  Ar fi puţin nonconformist, dar cu siguranţă nu se sfieşte să schimbe lucrurile“, a mai spus sursa.
 
Deşi Palatul a refuzat să comenteze, au existat multe speculaţii dacă tatăl lui Meghan se află printre invitaţi. Membrii familiei descriu relaţia dintre Meghan şi fostul director de imagine TV ca fiind „dificilă“, iar potrivit zvonurilor, există teama că bărbatul de 73 de ani nu ar putea să gestioneze faptul de a fi împins în lumina reflectoarelor.
 
Nici fratele vitreg al actriţei, Thomas Jr. (51 de ani), nu este invitat la nuntă, potrivit ultimelor informaţii. Cei doi s-au văzut ultima dată în 2011. El locuieşte în Oregon şi recent s-a plâns că Meghan nu l-a ajutat să facă faţă atenţiei mediatice. Tom spune că avocatul său a luat legătura cu sora lui mai mică pentru a-i cere ajutorul, dar Meghan a răspuns descriindu-l ca „o rudă îndepărtată“.
 
„Tom nu a primit invitaţie. Cred că este din cauza faptului că nu îşi ţine gura. Dacă ar renunţa să mai vorbească cu presa, Meghan probabil ar fi luat în calcul ideea de a-l invita a nuntă. Sunt câţiva oameni cărora le place să spună lucruri pentru a ieşi în lumina reflectoarelor“, a dezvăluit o sursă pentru Daily Star Sunday.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările