Motivul pentru care Lisa Marie Presley a divorţat după zece ani: „A profitat de ea“

Motivul pentru care Lisa Marie Presley a divorţat după zece ani: „A profitat de ea“

Lisa Marie Presley şi Michael Lockwood au împreună gemene FOTO Guliver/Getty Images

Actriţa şi cântăreaţa americană Lisa Marie Presley, în vârstă de 48 de ani, i-a cerut divorţul chitaristului şi producătorului american Michael Dean Lockwood, în vârstă de 55 de ani, din cauza problemelor financiare, dar şi a modului în care acesta îşi tratează copiii.

Ştiri pe aceeaşi temă

După zece ani de relaţie, Lisa Marie Presley a intentat divorţ, invocând „diferenţe ireconciliabile“, iar avocatul artistei a declarat pentru revista „People“ că nu există nicio şansă ca aceasta să se răzgândească. 
 
Ronald Litz, cel care o reprezintă în instanţă pe Presley, a subliniat şi că motivele pentru care clienta sa solicită divorţul sunt problemele financiare şi copiii. „El a fost responsabil de averea cuplului şi nu a administrat-o corespunzător. A profitat de ea“, a explicat avocatul.
 
Mai mult, avocatul susţine că Presley nu a monitorizat activitatea financiară a familiei, lăsând totul în grija soţului, inclusiv moştenirea tatălui ei, regretatul Elvis Presley. Pe măsură ce relaţia dintre cei doi s-a degradat, cântăreaţa a observat că are mai multe datorii, printre care una de 100.000 de dolari, descoperită după ce banca respectivă a dat-o în judecată. Drept urmare, Presley a angajat o firmă de audit care să afle cum au fost folosiţi banii în timpul mariajului cu Lockwood, notează şi TMZ.com.
 
În ceea ce priveşte gemenele cuplului, în vârstă de şapte ani, Presley susţine că „există unele probleme în ceea ce priveşte ce presupune că ar trebui să facă un tată bun“, precizând că cererea de custodie deplină este pe deplin justificată. „Sunt absolut convinsă că este necesar acest lucru“, se arată în declaraţia artistei, citată de „People“.

Lisa Marie Presley şi Michael Dean Lockwood s-au căsătorit în anul 2006, în cadrul unei ceremonii tradiţionale japoneze, desfăşurată în Kyoto. Această despărţire marchează cel de-al patrulea divorţ al artistei, după căsniciile eşuate cu Danny Keough – alături de care are doi copii, Riley şi Ben –, cu Michael Jackson (1994-1996) şi cu Nicolas Cage (2002-2004).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările