Motivul emoţionant pentru care prinţul Harry se grăbeşte să facă nunta în primăvară

Motivul emoţionant pentru care prinţul Harry se grăbeşte să facă nunta în primăvară

Prinţul Harry (32 de ani)  şi Meghan Markle (36 de ani) se vor căsători în luna mai a anului 2018, în Capela St. George, la Castelul Windsor, iar cei doi logodnici au doar câteva luni la dispoziţie pentru pregătirea fericitului eveniment. Un expert regal din Marea Britanie a dezvăluit motivul pentru care Prinţul Harry se grăbeşte să se căsătorească.

Ştiri pe aceeaşi temă

Expertul regal Kate Nicholl a declarat că data nunţii a fost aleasă în onoarea bunicului, în vârstă de 96 de ani, prinţul Phillip, Duce de Edinburgh.
 
„Este foarte apropiat de bunicul său. Harry crede că ar fi minunat ca nunta să aibă loc cât mai devreme pentru ca bunicul său să poată participa, să fie în formă şi sănătos,“ a declarat Kate Nicholl, potrivit Business Insider. 
 
De asemenea, conform experului regal, cei doi logodnici nu-şi doresc o nuntă fastuoasă, ba dimpotrivă, şi-ar dori ca ea să fie mult mai intimă, în comparaşie cu cea a Prinţului William şi Kate Middleton: „Nu îşi doreşte o nuntă regală la fel de mare ca cea a lui William“. 
 
Cred că Harry şi Meghan sunt amândoi de acord cu ideea unei nunţi mici, intime, în familie (...). De asemenea, Windsor este şi un loc cu adevărat deosebit pentru prinţul Harry. A petrecut mare parte din perioada copilăriei acolo, a mers la şcoală acolo şi e locul unde petrece mult timp cu bunica sa, în prezent“. 

Regina Elisabeta a II-a şi prinţul Phillip, Duce de Edinbourgh FOTO Twitter
 
Prinţul Harry şi Meghan Markle s-au logodit la începutul lunii, iar regina Elisabeta a II-a (91 de ani) şi membrii familiei regale şi-au dat binecuvântarea pentru viitoarea nuntă în Familia Regală. Mai mult, se pare că Meghan Markle a trecut cu succes şi testul celor mai exigenţi membri ai Casei regale britanice: cei trei câini ai reginei Willow, Candy şi Vulcan, scrie ziarul spaniel ABC, citat de Agerpres.
 
După cum se ştie, cei trei câini ai reginei nu acceptă pe oricine. Cunoscuţi pentru temperamentul lor nervos, protejaţii reginei au provocat multe incidente cu angajaţi ai palatului, printre care un şofer, un ceasornicar şi câţiva agenţi de pază.

Câinii Reginei Elisabeta FOTO Getty Images 
 
Willow, un corgi galez Pembroke, Candy şi Vulcan, cei doi dorgi — o încrucişare între rasele corgi şi dachshund, s-au arătat imediat prietenoşi cu actriţa americană.
 
„Te-au acceptat imediat. Pe mine m-au lătrat timp de 33 de ani, iar la tine imediat ce ai intrat pe uşă au dat din coadă“, a recunoscut prinţul Harry în interviul acordat BBC. 
 
Markle este o mare iubitoare de animale şi o susţinătoare fermă a adopţiei câinilor. Ea însăşi este stăpână a doi câini, Bogart şi Guy, iar pe unul dintre ei l-a adus cu ea la Londra, fiind în aşteptarea şi a tovarăşului său, notează Agerpres.
 
A fost un test foarte important pentru viitoarea ducesă, având în vedere că regina nu se desparte niciodată de câinii săi pe care îi răsfaţă ca pe nişte copii, având parte de un tratament regesc la palat, beneficiind de atenţia permanentă a unui majordom.
 
citeste totul despre: