Motivul pentru care Elvis Presley nu îşi dorea să o vadă pe Priscilla dezbrăcată. Ce alte ciudăţenii avea artistul

Motivul pentru care Elvis Presley nu îşi dorea să o vadă pe Priscilla dezbrăcată. Ce alte ciudăţenii avea artistul

Elvis şi Priscilla au avut o iubire greu încercată ( Foto: Profimedia)

A fost unul dintre artiştii de succes, dar dincolo de scenă, Elvis ducea o viaţă excentrică.  Presley îşi vopsea părul cu lac de pantofi, nu voia ca Priscilla să defileze dezbrăcată prin faţa lui şi era însoţit pretutindeni de o maimuţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Regele Rock and Roll-ului a venit pe lume pe 8 ianuarie 1935 în Tupelo, Mississippi. Mama sa, Gladys, a suferit complicaţii în timpul travaliului şi, din păcate, fratele geamăn al artistului,  Jesse Garon Presley, a murit la scurt timp de la naştere. Datorită acestei pierderi, Glady şi-a sufocat fiul cu multe dovezi de afecţiune. Cei doi au fost extrem de apropiaţi până la moartea ei în 1958.

Cei care l-au cunoscut spun că Elvis nu a mai fost  acelaşi după ce Gladys a murit.

„Heartbreak Hotel” a fost unul dintre primele hituri ale lui Elvis. Piesa lansată în  1956 i-a adus peste un milion de dolari în cont. Melodia a fost scrisă de Mae Boren Axton şi Thomas Durden. Presley nu a scris în realitate niciunul dintre hiturile sale. Succesul său  s-a bazat vocea încântătoare şi, desigur, pe prezenţa scenică, pe modul în care îşi mişca şoldurile, care i-au adus şi porecla „Elvis Pelvis”.

Elvis a cumpărat moşia Graceland în 1957, la un an după ce a cunoscut faima şi succesul. A achiziţionat proprietatea pentru 100.000 de dolari. De atunci a devenit un loc important de pelerinaj pentru fanii Elvis.

 Citeşte mai multe aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările