Motivul pentru care Elvis Presley nu îşi dorea să o vadă pe Priscilla dezbrăcată. Ce alte ciudăţenii avea artistul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A fost unul dintre artiştii de succes, dar dincolo de scenă, Elvis ducea o viaţă excentrică.  Presley îşi vopsea părul cu lac de pantofi, nu voia ca Priscilla să defileze dezbrăcată prin faţa lui şi era însoţit pretutindeni de o maimuţă.

Regele Rock and Roll-ului a venit pe lume pe 8 ianuarie 1935 în Tupelo, Mississippi. Mama sa, Gladys, a suferit complicaţii în timpul travaliului şi, din păcate, fratele geamăn al artistului,  Jesse Garon Presley, a murit la scurt timp de la naştere. Datorită acestei pierderi, Glady şi-a sufocat fiul cu multe dovezi de afecţiune. Cei doi au fost extrem de apropiaţi până la moartea ei în 1958.

Cei care l-au cunoscut spun că Elvis nu a mai fost  acelaşi după ce Gladys a murit.

„Heartbreak Hotel” a fost unul dintre primele hituri ale lui Elvis. Piesa lansată în  1956 i-a adus peste un milion de dolari în cont. Melodia a fost scrisă de Mae Boren Axton şi Thomas Durden. Presley nu a scris în realitate niciunul dintre hiturile sale. Succesul său  s-a bazat vocea încântătoare şi, desigur, pe prezenţa scenică, pe modul în care îşi mişca şoldurile, care i-au adus şi porecla „Elvis Pelvis”.

Elvis a cumpărat moşia Graceland în 1957, la un an după ce a cunoscut faima şi succesul. A achiziţionat proprietatea pentru 100.000 de dolari. De atunci a devenit un loc important de pelerinaj pentru fanii Elvis.

 Citeşte mai multe aici!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite