Moştenitorul unei averi de 5 miliarde de dolari, John Getty, a fost găsit mort într-o cameră de hotel FOTO

Moştenitorul unei averi de 5 miliarde de dolari, John Getty, a fost găsit mort într-o cameră de hotel FOTO

John Gilbert Getty FOTO Instagram

John Gilbert Getty, nepotul magnatului din domeniul petrolier J. Paul Getty şi moştenitor al averii familiei estimate la cinci miliarde de dolari, a murit la vârsta de 52 de ani, acesta fiind cel mai recent deces dintr-un lung şir de tragedii care s-au abătut asupra familiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Familia a confirmat luni seară moartea moştenitorului Getty, care a fost descoperit într-o cameră de hotel din San Antonio, Texas. Cauza morţii sale încă nu este clară, urmând a fi stabilită în urma autopsiei

„Cu inima grea, Gordon Getty anunţă moartea fiului său, John Gilbert Getty”, a transmis un purtător de cuvânt al tatălui său pentru revista People. 

„John îşi lasă în urmă fiica, Ivy Getty, pe care o iubea enorm, şi pe fraţii lui Peter şi Billy. Fratele său, Andrew, a murit înaintea lui John, iar mama lui John, Ann Gilbert Getty, a murit în septembrie”, se mai spune în declaraţie.

The 52-year-old split his time between London and the USFOTO Instagram 

„John era un muzician talentat, care iubea muzica rock”, potrivit aceleiaşi surse.

Ivy, fiica lui John, a postat pe o reţea socială un mesaj emoţionant, alături de mai multe fotografii cu rarăl său. Fratele lui John, Andrew Rork Getty, a fost găsit mort în casa sa din Los Angeles în 2014, la vârsta de 47 de ani.

His daughter, Ivy, posted a heartwarming tribute to her dad on social mediaAlături de fiica sa Ivy FOTO Instagram 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările