Monica Tatoiu, despre divorţul cuplului Prodan - Reghecampf: „E greu să trăieşti cu o femeie cu o personalitate ca a ei”

Monica Tatoiu, despre divorţul cuplului Prodan - Reghecampf: „E greu să trăieşti cu o femeie cu o personalitate ca a ei”

Trecută prin trei mariaje, Monica Tatoiu (65 de ani) a făcut afirmaţii incredibile referitoare la divorţul momentului, cel dintre impresara Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Femeia de afaceri spune că a trăit şi ea pe pielea ei trădarea bărbatului iubit şi o sfătuieşte pe Anamaria Prodan să aibă mare grijă de copii, în acest scandal al divorţului.

Anamaria Prodan tocmai a dat publicităţii un comunicat de presă în care spune că-l iartă pe Laurenţiu Reghecampf, chiar şi după ce în presă au apărut fotografii cu antrenorul Universităţii Craiova şi Corina Caciuc. "Eu i-am spus Aneimaria! Nu e bine! E greu să trăieşti cu o femeie cu o personalitate ca a ei. Eu am avut un proces cu ea. Unei femei care a fost obişnuită să conducă îi e foarte greu să accepte. E foarte greu să ai un eşec după ai avut succes non stop. Dar dragoste cu forţa nu se poate! Ea nu poate admite asta! Eu i-am spus ei de multe ori. Pe măsură ce îmbătrâneşti, fi înţeleaptă! Bărbatul se apropie de criza de erecţie! Clar e criza de erecţie! Bărbatul nu e monogam! Trebuie să fii răbdătoare, să laşi de la tine”, a spus Monica Tatoiu, la Kanal D, la "Teo Show".

Citeşte continuarea pe click.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările