Monica Tatoiu, despre divorţul cuplului Prodan - Reghecampf: „E greu să trăieşti cu o femeie cu o personalitate ca a ei”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
monica tatoiu FOTO Facebook

Trecută prin trei mariaje, Monica Tatoiu (65 de ani) a făcut afirmaţii incredibile referitoare la divorţul momentului, cel dintre impresara Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Femeia de afaceri spune că a trăit şi ea pe pielea ei trădarea bărbatului iubit şi o sfătuieşte pe Anamaria Prodan să aibă mare grijă de copii, în acest scandal al divorţului.

Anamaria Prodan tocmai a dat publicităţii un comunicat de presă în care spune că-l iartă pe Laurenţiu Reghecampf, chiar şi după ce în presă au apărut fotografii cu antrenorul Universităţii Craiova şi Corina Caciuc. "Eu i-am spus Aneimaria! Nu e bine! E greu să trăieşti cu o femeie cu o personalitate ca a ei. Eu am avut un proces cu ea. Unei femei care a fost obişnuită să conducă îi e foarte greu să accepte. E foarte greu să ai un eşec după ai avut succes non stop. Dar dragoste cu forţa nu se poate! Ea nu poate admite asta! Eu i-am spus ei de multe ori. Pe măsură ce îmbătrâneşti, fi înţeleaptă! Bărbatul se apropie de criza de erecţie! Clar e criza de erecţie! Bărbatul nu e monogam! Trebuie să fii răbdătoare, să laşi de la tine”, a spus Monica Tatoiu, la Kanal D, la "Teo Show".

Citeşte continuarea pe click.ro

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite