Monica Lewinsky: povara fostei amante. Ce spunea Bill Clinton despre relaţia cu ea

Monica Lewinsky: povara fostei amante. Ce spunea Bill Clinton despre relaţia cu ea

După mai bine de 20 de ani de la scandalul declanşat de aventura ei cu Bill Clinton, fosta internă de la Casa Albă nu şi-a găsit încă liniştea. Să fie, oare, tardive recentele regrete ale fostului preşedinte?

Ştiri pe aceeaşi temă

Asocierea cu o persoană atât de cunoscută şi de influentă ca preşedintele american ar trebui să genereze numai beneficii şi privilegii pentru oricine de pe lumea asta, însă fosta internă – şi amantă – de la Casa Albă a primit doar critici nemiloase după ce-a fost făcută publică aventura ei de doi ani cu Bill Clinton (73).

Iar decăderea ei răsunătoare a fost provocată şi de reacţia celui de-al 41-lea preşedinte american, care a negat, în primă instanţă, orice apropiere intimă de Monica (46). „Nu am avut relaţii sexuale cu această domnişoară”, spunea el răspicat în 1998. S-a răzgândit de-atunci şi a scăldat-o cumva neconvingător, pretinzând că el nu consideră sexul oral... sex. Şi abia anul acesta a detaliat zguduitoarea lui infidelitate.

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: