Monica Gabor, reacţie dură după ce Andrei Ştefănescu a făcut glume pe seama fiului ei adoptiv: „Antena 1, e normal să promovaţi rasismul?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Monica Gabor şi Mr. Pink au o relaţia de mai mulţi ani şi locuiesc în Statele Unite FOTO Instagram
Monica Gabor şi Mr. Pink au o relaţia de mai mulţi ani şi locuiesc în Statele Unite FOTO Instagram

Modelul Monica Gabor acuză postul Antena 1 că promovează rasismul după ce prezentatorul Andrei Ştefănescu a făcut o serie de glume pe seama băieţelului partenerului ei de viaţă, afaceristul chinez cunoscut sub numele de Mr. Pink.

Cântăreţul Andrei Ştefănescu (40 de ani), care prezintă matinalul de weekend la Antena Stars, a glumit pe seama aspectului fizic al fiului adoptiv al Monicăi Gabor (30 de ani). 

Prezentând o imagine în care vedeta apare alături de micuţ, Ştefănescu a spus: „Cum a făcut ea chinez? Dacă l-a făcut, să fie sănătoasă, dar cum l-a făcut cu ochii ăia? S-o fi scremut? Pe viitor vreau să fac şi eu unul aşa.“ „A mâncat mult orez“, a replicat cineva. 

Monica Gabor a reacţionat dur pe Facebook, somând Antena 1 şi acuzând postul că promovează rasismul. „Antena 1, este normal să promovaţi rasismul? Cine crede că este normal să fii judecat pentru felul în care arăţi? Cine consideră că este normal să se râdă de un copil nevinovat? Un copil asiatic a fost discriminat la o televiziune naţională“, a scris vedeta pe Facebook. De asemenea, ea a atras atenţia unor organizaţii care luptă împotriva discriminării, printre care UNICEF şi Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării, precum şi Consiliului Naţional al Audiovizualului. 

   

Monica Gabor s-a stabilit de mai mulţi ani în Statele Unite, alături de omul de afaceri chinez Poe Qui Ying Wangsuo, cunoscut ca Mr. Pink, după brandul de băuturi energizante pe care îl deţine. Monica Gabor are o fiică, Irina, în vârstă de 11 ani, din căsnicia de cinci ani cu afaceristul Irinel Columbeanu (60 de ani). Fiica Monicăi şi băieţelul lui Mr. Pink sunt foarte apropiaţi. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite