Monica Davidescu şi Aurelian Temişan, la nunta de alamă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Monica Davidescu şi Aurelian Temişan     FOTO: Dorin Constanda
Monica Davidescu şi Aurelian Temişan     FOTO: Dorin Constanda

Pe 13 ianuarie, actriţa Monica Davidescu şi interpretul Aurelian Temişan împlinesc 21 de ani de când sunt împreună. „Suntem două planete, ne ajută şi planetele“, au recunoscut, ieri, cei doi artişti, invitaţi la Adevărul Live.

Într-o lume, în care cuplurile nu rezistă multă vreme în lumea showbiz-ului, doi artişti demonstrează contrariul. Monica Davidescu (43 de ani) şi Aurelian Temişan (43 de ani) trăiesc o poveste frumoasă de iubire, care împlineşte pe 13 ianuarie nu mai puţin de 21 de ani. Cei doi, care sărbătoresc aşadar o nuntă de alamă, au împreună o fetiţă în vârstă de patru ani, pe micuţa Dora Maria.

Dar ce se întâmplă atunci când două personalităţi puternice se întâlnesc, cum se împacă orgoliile artistice şi mai ales „cine cântă în familia Temişan?“. Artiştii au încercat să răspundă la aceste întrebări, ieri, în studioul Adevărul Live.

Monica Davidescu şi Aurelian Temişan au recunoscut că, într-un cuplu e imposibil să nu apară şi o urmă uşoară de gelozie. „Există acest sentiment de îndoială, de gelozie, evident, tocmai pentru că există iubire“, a spus Monica. „Gelozia este o boală, dacă există acest dram, înseamnă că există şi iubire. Dar dacă acest dram este dus la extremă şi devine deja o obsesie, mi se pare că vorbim de o boală. Eu sunt gelos. Când o văd lângă cine joacă şi cât de curtată este în spectacolele de teatru, mă felicit. E normal să mă învolburez şi să mă roadă şi pe mine această urmă de gelozie“, a subliniat Temişan.

„Pe noi şi planetele ne-au ajutat să rămânem împreună. Monica e leu, cu ascendant leu, eu sunt geamăn, cu geamăn. Fetiţa noastră e scorpion. Aerul întreţine focul…“, a glumit cântăreţul.

Despre fetiţa lor, artistul a declarat: „Nu vreau să-i dau avantajul răsfăţului a doi părinţi care sunt ceea ce sunt. Vreau să fie un copil normal, care să se joace normal şi care să înţeleagă că atunci când iese în parc şi se joacă cu alţi copii este Dora şi nu fata lui Temişan“.

Divorţ în „Chicago“

Monica şi Aurelian nu împart numai un acoperiş şi o căsnicie, ci şi o scenă, acolo unde pot fi văzuţi, în momentul de faţă, în două spectacole de succes, la Teatrul Elisabeta, „Boeing Boeing“ şi „Încurcătură la nivel înalt“. Prima dată au jucat împreună în urmă cu zece ani, în spectacolul „Chicago“, producţie a Teatrului Naţional Bucureşti. 

În studioul Adevărul Live, cei doi s-au amuzat când şi-au amintit că, atunci când repetau replicile acasă, în apartamentul lor, vecinii au crezut că divorţează. „Una dintre replicile ei era: Să-mi dai cei 5.000 de dolari înapoi, iar eu îi ziceam: Dacă Isus ar fi venit la mine cu 5.000 de dolari, lumea ar fi stat altfel în ziua de azi“, a povestit, râzând, Temişan.

VIDEO Aurelian Temilşan, avocatul Billy Flynn, în Chicago

L-a înlocuit pe Bănică jr., în spectacol

„Mi-e dor de acel spectacol. Aurelian trebuia să fie în distribuţie la Chicago încă de la început, cu Andrei Duban şi Ştefan Bănică jr. în acelaşi rol. Aurelian însă nu a putut participa la repetiţii, pentru că a avut un turneu de două luni în afara ţării. Iar în anul următor, Ştefan Bănică avea un program foarte încărcat şi atunci a intrat Aurelian, în locul lui. E dificil să lucrezi cu omul de lângă tine, să-i dai sfaturi şi să-i spui când greşeşte. Lui ori nu prea îi păsa, ori nu avea chef, ori nu învăţase replicile. Totuşi, în doar trei zile Aurelian s-a integrat foarte bine“,a povestit Monica Davidescu.

Monica Davidescu şi Aurelian Temişan la Adevărul LIVE FOTO Dorin Constanda

Cum e pentru Temişan să fie actor? „E plăcut şi ciudat în acelaşi timp. Nu sunt profesionist, dar tind să fiu cât mai bun în această nouă meserie“, a declarat cântăreţul. „Noi iubim actul artistic, am dat şi dăm tot ce e mai bun pe scenă“, a subliniat Monica Davidescu.

Există acest sentiment de îndoială, de gelozie între noi, evident, tocmai pentru că există iubire. Fiecare dintre noi suntem puţin geloşi.

În viaţă, pe scenă şi la televizor

Prima apariţie publică a cuplului Monica Davidescu – Aurelian Temişan a fost chiar în urmă cu 21 de ani, în cadrul unei emisiuni televizate, la postul Amerom, care avea mai târziu să devină Prima TV.
Din 1998 Monica Davidescu joacă pe scenă Teatrului Naţional din Bucureşti, printre spectacole numerându-se „Visul unei nopţi de vară“, „Take, Ianke şi Cadîr“, „Sânziana şi Pepelea“, „Molto, gran'impressione“ şi „Comedia norilor“. Actriţa a jucat şi în filmele „Natures mortes“ (2000), „Vlad“(2003), „Ticăloşii“ (2007). A jucat şi în câteva seriale TV cum ar fi „Cu un pas inainte“ (2007) şi „Vine poliţia!“(2008).


Aurelian Temişan cântă, joacă alături de soţia sa la Teatrul Elisabeta şi are numeroase apariţii în emisiuni de televiziune, cea mai recentă dintre acestea fiind „Te cunosc de undeva“, la Antena 1, acolo unde face parte din juriu şi în sezonul următor, ale cărui filmări vor începe la mijlocul lunii următoare.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite