Monica Bellucci, însărcinată cu al doilea copil

Monica Bellucci, însărcinată cu  al doilea copil

Monica Bellucci a filmat recent în România Foto: Reuters

Actriţa Monica Bellucci (45 de ani), care a filmat săptămâna trecută, timp de două zile, în Studiourile MediaPro, pentru lungmetrajul „The Whistleblower“, a împărtăşit câtorva dintre colegii de platou o noutate: este însărcinată în trei luni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit Mediafax, evenimentul a marcat-o vizibil, actriţa fiind foarte comunicativă şi fericită.

Un film după o poveste adevărată

În „The Whistleblower", Bellucci joacă alături de Rachel Weisz şi Vanessa Redgrave. Filmul, regizat de Larysa Kondracki, este bazat pe o poveste adevărată, a lui Kathryn Bolkovac (Rachel Weisz), o poliţistă din SUA, care pleacă în 1999 într-o misiune de menţinere a păcii în Bosnia. Kathryn descoperă că în reţelele de trafic uman din zonă sunt implicaţi chiar oficiali ONU.

Perseverenţa ei în anchetarea cazului şi dorinţa de a atrage atenţia publică i-au pus în pericol cariera şi viaţa. Belucci vorbeşte fluent italiana, engleza, franceza şi spaniola şi nu locuieşte permanent cu soţul său, actorul Vincent Cassel, pentru a evita rutina. Ea îşi petrece cea mai mare parte a anului la Londra şi Roma, el - la Paris. Împreună au o fiică, Deva, născută în 2004.

Belucci a debutat ca actriţă în 1990, în producţii TV. La Hollywood a devenit cunoscută în 1992, cu rolul din „Dracula" (regia Francis Ford Coppola). Filmul „L'appartement" (1996) a propulsat-o ca star.

A mai jucat în „Malena" (2000), „Suspect de crimă/ Under suspicion" (2000), „Frăţia lupilor/ Le Pacte des loups" (2001), dar şi în şocantul „Ireversibil/ Irreversible", de Gaspar Noe, alături de soţul ei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările