Monica Bellucci a arătat senzaţional la Festivalul de la Veneţia, unde a apărut alături de fostul soţ, Vincent Cassel

Monica Bellucci a arătat senzaţional la Festivalul de la Veneţia, unde a apărut alături de fostul soţ, Vincent Cassel

Monica Bellucci FOTOGRAFII Guliver/Getty Images

Actriţa italiană Monica Bellucci, care în această lună va împlini 55 de ani, a arătat spectaculos în primele zile ale Festivalului de Film de la Veneţia, unde a defilat pe covorul roşu alături de fostul soţ, Vincent Cassel. Cei doi joacă împreună în noul film al regizorului Gaspar Noé.

Ştiri pe aceeaşi temă

În aceste zile, în oraşul lagunei are loc cea de-a 76-a ediţie a Festivalului de Film de la Veneţia, unde participă nume de top ale industriei cinematografice mondiale. 

O apariţie senzaţională a fost a actriţei Monica Bellucci (54 de ani), care a defilat pe covorul roşu într-o rochie roşie cu motive florale.

Monica Bellucci l-a avut alături pe actorul francez Vincent Cassel, cu care a fost căsătorită timp de 14 ani, până în 2013, şi are împreună două fiice – Deva (14 ani) şi Léonie (9 ani). 

Cei doi actori joacă din nou împreună într-o continuare a filmului „Irréversible“ (2002), regizat de Gaspar Noé.

Actriţa Monica Bellucci, regizorul Gaspar Noé şi actorul Vincent Cassel FOTO Guliver/Getty Images

Actorii şi regizorul au participat în această formulă şi alte evenimente conexe de promovare a filmului. 

„Să filmezi o secvenţă de 20 de minute, asta se întâmplă, această libertate este aproape imposibilă în cinema. Aşa că a fost ca o experienţă teatrală în cinema, a fost ca la o şcoală de film, în decurs de câteva luni. A fost unic“, a declarat Bellucci despre noul film.

Vincent Cassel, Gaspar Noé şi Monica Bellucci FOTO AP

În prima variantă, povestea din „Irréversible“ este prezentată invers – doi bărbaţi caută răzbunare după ce iubita unui dintre ei a fost violată. În noua versiune, Noé a pus toate evenimentele în ordine cronologică.

La premiera filmului de la Veneţia, cei doi actori nu au fost însoţiţi de actualii parteneri de viaţă, deşi cu o zi înainte Vincent Cassel a participat la alte evenimente din cadrul festivalului alături de soţia sa.

Vincet Cassel, alături de soţia sa, Tina, la Festivalul de la Veneţia FOTO Guliver/Getty Images

În august 2018, Vincent Cassel (52 de ani) s-a căsătorit cu modelul Tina Kunakey (22 de ani), iar în aprilie 2019 au devenit părinţii unei fetiţe.

La rândul ei, Monica Bellucci are din 2017 o relaţie cu artistul francez Nicolas Lefebvre (36 de ani).

Monica Bellucci, alături de actualul său partener de viaţă, la un eveniment din Paris, în mai 2019 FOTO Guliver/Getty Images


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările