Momente-cheie din relaţia cuplului Andreea Marin-Ştefan Bănică jr

Momente-cheie din
relaţia cuplului Andreea Marin-Ştefan Bănică jr

Ştefan Bănică şi Andreea Marin într-o scenă din videoclipul „Te iubesc, femeie“, la filmările căruia s-a înfiripat povestea lor de iubire

Cele mai importante momente ale relaţiei dintre Andreea Marin (38 de ani) şi Ştefan Bănică jr (45 de ani) au fost adevărate surprize pentru public. De la nunta secretă din SUA, până la anunţul divorţului pe Facebook, mariajul celor doi a fost marcat de câteva momente-cheie.

Povestea de dragoste dintre cei doi a început în 2005, pe platourile de filmare ale videoclipului „Te iubesc, femeie“. Pe atunci, Andreea Marin era „Zâna Surprizelor“, dar a intrat rapid în rolul pe care trebuia să-l interpreteze în clip, acela de soţie a lui Ştefan Bănică.

Câteva luni mai târziu, a venit şi confirmarea faptului că ei formează un cuplu, sub forma unor fotografii de paparazzi publicate la vremea respectivă de revista „VIP“. Andreea Marin a fost prezentă la un concert pe care viitorul ei soţ l-a susţinut într-un club bucureştean, apoi au plecat împreună şi au înnoptat în apartamentul artistului.

La fel de surprinzător a fost şi faptul că cei doi s-au căsătorit. Se întâmpla exact acum şapte ani, în ianuarie 2006. Discreţi, ca întotdeauna, ei au preferat o nuntă în secret în SUA, în locul unei petreceri cu fast specifică showbizului autohton. Ulterior, certificatul de căsătorie a fost echivalat în România. Nuntă cu rochie şi tort, aşa cum aştepta publicul de la o „Zână“, nu a mai avut loc niciodată.

O petrecere (cu mulţi bodiguarzi, rogori şi invitaţi atent selecţionaţi) a avut însă loc la botezul micuţei Violeta, fiica celor doi, născută în decembrie 2007. Andreea Marin, care a pierdut în trecut două sarcini - şi a şi vorbit public despre aceste traume - şi-a dorit foarte mult un copil, iar visul ei a devenit realitate.
Deşi speculaţiile referitoare la un divorţ au apărut tot mai des în ultimul an - şi chiar Andreea Marin a făcut unele declaraţii ce dădeau de gândit – confirmarea a venit tot ca o surpriză pentru public, comunicată printr-o metodă modernă: un anunţ pe Facebook.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: