Mobilizarea masivă în Piaţa Victoriei pentru a îndemna românii să voteze: mai multe trupe concertează, iar personalităţi vor ţine discursuri

Mobilizarea masivă în Piaţa Victoriei pentru a îndemna românii să voteze: mai multe trupe concertează, iar personalităţi vor ţine discursuri

Solistul Vama, Tudor Chirilă, este una dintre cele mai vocale figuri publice când vine vorba de politică FOTO Pro TV

Mai multe trupe, printre care Vama şi Taxi, vor concerta duminică, 19 mai, în Piaţa Victoriei în cadrul manifestaţiei „Toţi pentru Europa“, eveniment ce are ca scop mobilizarea cetăţenilor la urne pe 26 mai. De asemenea, pe scenă vor urca personalităţi precum filosoful Mihai Şora şi actorul Marius Manole.

Ştiri pe aceeaşi temă

Comunitatea Declic organizează, duminică, 19 mai, de la ora 18.00, în Piaţa Victoriei din Bucureşti, manifestaţia „Toţi pentru Europa“. Evenimentul are ca scop motivarea cetăţenilor să iasă la vot pe 26 mai, la alegerile europarlamentare, anunţă Europa FM, care este şi partener al manifestaţiei. 
 
În cadrul manifestaţiei va avea loc un concert cu trupele Vama, Omul cu şobolani, Taxi şi Emil, corul Sound Choir va intona imnul Uniunii Europene, iar Funkoteca va anima atmosfera pentru toţi participanţii din piaţă. Toţi artiştii participă pro bono la eveniment. 
 
De asemenea, vor urca pe scenă personalităţi din diferite domenii pentru a transmite un mesaj de mobilizare la vot. Printre aceştia se numără filosoful Mihai Şora, artistul Tudor Chirilă, actorii Marius Manole şi Mihai Călin, jurnalistul Moise Guran, Carmen Uscatu şi Oana Gheorghiu de la Dăruieşte Viaţa.
 
„Ieşim pentru a le spune celor ce încă nu s-au decis să participe la alegeri că de votul lor depinde nu doar viitorul României, ci şi al Europei. Manifestăm pentru a încuraja tinerii să iasă la vot. Nu dăm culoare politică manifestaţiei. Însă îi dăm spirit European“, a declarat directorul executiv al Declic, Tudor Brădăţan.
 
Evenimentul „Toţi pentru Europa“ face parte dintr-o serie de acţiuni care vor avea loc simultan în 49 de oraşe europene, în 13 ţări, precum Germania, Austria, Polonia, Ungaria, Olanda şi Suedia. 

În România, acţiunea se va desfăşura simultan în şapte oraşe, iar românii din diaspora vor organiza propriile evenimente la Madrid, Milano, Barcelona, Londra, Paris şi Zurich.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: