Miss World 2018: cine este şi cum arată cea mai frumoasă femeie din lume

Miss World 2018: cine este şi cum arată cea mai frumoasă femeie din lume

Vanessa Ponce de Leon a învins alte 118 concurente FOTO Miss World

Reprezentanta Mexicului, Vanessa Ponce de Leon, a fost desemnată Miss World 2018 în finala celei de-a 68-a ediţii a competiţiei, desfăşurată pe 8 decembrie în oraşul Sanya din provincia chineză Hainan.

Vanessa Ponce de Leon, în vârstă de 26 de ani, este oficial cea mai frumoasă femeie din lume. 
 
Miss Thailanda, Nicolene Pichapa Limsnukan, s-a clasat pe locul al doilea, iar Miss Uganda, Quiin Abenakyo, a completat podiumul în finala Miss World 2018. 
 
Cea mai frumoasă femeie din lume FOTO ProfiMedia
 
„Pur şi simplu nu-mi vine să cred. Cred că toate fetele meritau acest titlu şi sunt mândră să le reprezint. Voi face tot posibilul să fac cât mai mult bine în timpul pe care îl am la dispoziţie. Vă mulţumesc tuturor“, a declarat Miss World 2018 după ce a fost încoronată. 
 
Miss Mexic a fost încoronată de câştigătoarea titlului din 2017 FOTO Miss World 
 
Vanessa Ponce este model şi prezentatoare de televiziune, are o diplomă în afaceri internaţionale şi este voluntară a organizaţiei „Migrantes en el Camino“, dar şi membră a consiliului de administraţie al unui centru de reabilitare pentru tinere. 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: