Miss Universe România - un nou star la Las Vegas

Braşoveanca a reuşit deja să cucerească pe toată lumea cu frumuseţea şi naturaleţea ei. Oana Paveluc este admirată de fotograful oficial al Organizaţiei Miss Universe şi la rândul ei şi este deja printre favoritele concursului de frumuseţe. Tânăra de 18 ani este admirată şi tratată precum un star.

Ştiri pe aceeaşi temă


Pe 7 august, în Las Vegas a început perioada de pregătire a celor mai frumoase femei din lume, pentru ediţia din acest an a prestigiosului concurs.

CITEŞTE ŞI:

Oana Paveluc: „Lupt pentru fratele meu autist“


În primele două zile petrecute la Mandalay Bay, programul Oanei a fost extrem de încărcat cu multe probe de costume, sesiuni foto şi filmări, în costumul de baie oficial şi rochia de seară pentru pagină de prezentare de pe site-ul Miss Universe.

Oana este una dintre puţinele concurente solicitate pentru interviuri de reprezentanţii presei locale şi internaţionale.

De asemenea, calităţile ei fizice, îmbinate cu naturaleţea, i-au atras admiraţia fotografului oficial al concursului.

Frumoasa care reprezintă România la Miss Universe 2010 spune că este impresionată de panorama pe care o are de la geamul camerei în care a fost cazată. „De la etajul 27 văd tot Las Vegas-ul", recunoaşte ea.

Oana o are colegă de cameră pe Nana Gogichaishvili, în vârstă de 21 de ani, reprezentantă a Georgiei.

Nu este intimidată de nimic


Oana spune despre ea că este o leoaică ambiţioasă şi că nu se simte deloc intimidată de celelalte 82 de concurente.

Înainte de a intra în cantonamentul final, românca a avut parte şi de o zi se relaxare. După ce a plecat din New York, a petrecut o zi în Los Angeles, a făcut plajă la Pacific, a fost la un salon de înfrumuseţare şi apoi la două ore de fitness cu Tedy Bass, antrenorul personal al lui Cameron Diaz şi Silvester Stalone.

„Dincolo de faptul că cele două ore de fitness au fost relaxante şi distractive, antrenorul m-a sfătuit ca în cantonament să mănânc foarte consistent dimineaţa, iar seara doar peşte cu lămâie", mărturiseşte Oana.

Miss Universe România a avut parte de manele în centrul New York-ului

Braşoveanca şi-a petrecut seara într-un club, unde nu a stat decât trei ore pentru a nu începe cantonamentul official deja obosită, după cum recunoaşte chiar ea într-una din scrisorile trimise redacţiei Click


Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările