Mişcare pro Dragoş Bucurenci pe Internet

Activistul ecologist Dragoş Bucurenci şi partenera sa Elena Geru (foto) au părăsit competiţia „Dansez pentru tine“ vineri seară. Bucurenci a recunoscut că acesta a fost primul concurs în care a intrat fără să fie pregătit, dar s-a lăsat convins de cauza umanitară.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce a părăsit ringul de dans, activistul a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie de la sfârşitul competiţiei, cu explicaţia „Time to say goodbye" (e vremea să ne luăm la revedere - n.r.).

Internauţii au reacţionat imediat, declarându-şi admiraţia pentru încercările lui Bucurenci şi acuzând presupuse preferinţe pentru Grigore, partenerul de dans al Iulianei Luciu (o vedetă a trustului Pro).

După o perioadă de sărbători pe care le „urăşte", potrivit spuselor sale, Cătălin Botezatu a trecut de la locul fruntaş la duel, în ediţia de vineri a emisiunii.

Designerul, care a refuzat să sărbătorească Paştele alături de echipă, la Buftea, nu a mai impresionat juriul cu mişcările sale şi a fost „condamnat" la duel, la fel ca Diana Dumitrescu şi partenerul ei. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările