Mirela Retegan are COVID-19: Aşa frisoane puternice n-am trăit în toată viaţa mea VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mirela Retegan FOTO Eduard Enea
Mirela Retegan FOTO Eduard Enea

Mirela Retegan, fondatoarea grupului Gaşca Zurli, a mărturisit că a contractat virusul SARS-CoV-2 şi a povestit ce simptome are.

„Astăzi, sunt şi eu un număr printre miile de cazuri de îmbolnăviri de care auzim zilnic la ştiri. Am fost confirmată pozitiv”, a anunţat marţi Mirela Retegan, fondatoarea Găştii Zurli. 

Din fericire, simptomele sunt uşoare şi s-a izolat la domiciliu împreună cu fiica ei, Maya. A promis că va ţine un „jurnal de COVID”, ce va lua forma unor live-uri pe paginile sale de socializare, potrivit Click!

Cum au debutat simptomele

Primele simptome au apărut sâmbătă: o stare ca de răceală, dar fără febră, fără tuse. Doar cu o senzaţie anormală de frig, nas un pic înfundat. 

„Noaptea am mers la baie din oră-n oră. Duminică am avut o stare de sfârşeală, de oboseală nejustificată. Seara mi s-a făcut atât de frig şi aveam nişte frisoane de simţeam că nimic nu mă mai poate încălzi. Am făcut o baie fierbinte, dar nu m-a ajutat. Am pus pe mine absolut toate păturile şi plăpumile din casă, tot ce-am găsit am pus pe mine. Erau atât de grele că nici nu puteam să mă întorc de pe-o parte pe alta. Luni am făcut testul şi s-a confirmat virusul”, a povestit Mirela Retegan marţi seara, într-un live pe Facebook, după ce a primit rezultatul pozitiv.

VIDEO

„E posibil să mă fi ales doar cu atât, COVID-ul să fi fost blând cu mine. Cele mai puternice simptome mi s-au manifestat prin frisoane. Aşa frisoane puternice n-am trăit în toată viaţa mea. Doamne dă să fie doar atât!”. Fiica ei, Maya, şi-a făcut şi ea testul, iar acum aşteaptă rezultatul. „Ne-am izolat una de alta, ea are dormitorul la etaj, baia ei... Eu, când ies din cameră, îmi pun două măşti şi am după mine şerveţelele antibacteriene cu care şterg tot ce ating. Cel puţin eu o să stau până pe 27 decembrie în izolare, aşa că facem Crăciunul împreună”, a adăugat Mirela Retegan. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite