Mircea Badea, replică acidă pentru CTP care a acuzat Antena 3 de făţărnicie la moartea Cristinei Ţopescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mircea Badea l-a atacat, într-o postare pe Facebook, pe Cristian Tudor Popescu, după ce gazetarul a acuzat Anetna 3 de „făţărnicie“ după moartea jurnalistei Cristina Ţopescu.

Mircea Badea i-a oferit o replică acidă lui CTP, după ce gazetarul a acuzat Antena 3 şi vedetele postului de „făţărnicie“ după moartea Cristina Ţopescu.

„Uite CTP, cum facem, ca să stai liniştit şi să nu te mai zvârcoleşti aiurea: în cazul (puţin probabil) în care o să crăpi înaintea mea, îţi promit că n-o să am niciun cuvânt bun despre tine. OK? Marş!“, a scris Mircea Badea pe Facebook.

Replica realizatorului Antena 3 vine în contextul în care Cristian Tudor Popescu a semnat un editorial dur la adresa postului de ştiri Antena 3 legându-se de reacţia vedetelor şi şefilor după moartea jurnalistei Cristina Ţopescu.

„La zisa televiziune au apărut şefi şi trepăduşi care au «mărturisit» despre ce bună era Cristina. Şi cât sunt de afectaţi de dispariţia ei... Chiar şi după 30 de ani de gazetărie trebuie să mai învăţ că făţărnicia nu are niciodată margini. Oare o pătrunde şi până acolo unde e acum Cristina?“, a scris CTP. 

captura facebook mircea badea

Mircea Badea s-a declarat şocat de moartea Cristinei Ţopescu şi a mărturisit, într-o emisiune la Antena 3, că deşi cei doi avea opinii contrare, a respectat-o întotdeauna pentru sinceritate pe cea care i-a fost colegă timp de patru ani

În mai 2017, Cristina Ţopescu şi-a anunţat demisia de la Antena 3, unde a lucrat vreme de patru ani. La momentul respectiv, jurnalista a invocat motive personale. 

„E fără doar şi poate o ştire şocantă din toate motivele. Sigur că am cunoscut-o pe Cristina Ţopescu, am interacţionat de multe ori în direct. Îmi aduc aminte de o emisiune de prin 2013 când ne-a dat ocazia, în direct, şi mie şi lui Gâdea să avem grijă de nişte căţei care nu aveau stăpân şi care erau într-o situaţie dificilă. Ne-a dat ocazia să ne implicăm (...). Era fără doar şi poate un jurnalist, un om absolut sincer în ceea ce făcea. Eu, de cele mai multe ori, m-am situat pe contrasensul opiniilor sale. Am avut puncte de vedere contrare în foarte multe situaţii, dar cu siguranţă, punctele sale de vedere erau sincere. Credea cu foarte multă pasiune în fiecare vorbă pe care o rostea şi nu avea nici coordonări ascunse, nici o agendă complexă, ci una a propriilor convingeri. Lucru care este foarte rar şi pentru care am respectat-o întotdeauna. Chiar dacă, repet, de foarte multe ori am avut puncte de vedere contrare. Era evident că ea întotdeauna vorbea ceea ce gândea, ceea ce simţea (...) Atât de nedereaptă şi de şocantă mi se pare această ştire încât mă revolt din fiecare celulă a corpului meu, deşi inutil“, a declarat Mircea Badea. 

Jurnalista Cristina Ţopescu a murit la vârsta de 59 de ani. Fiica regretatului comentator sportiv Cristian Ţopescu a fost găsită fără suflare în locuinţa sa din Otopeni, pe 12 ianuarie. Cel mai probabil, Cristina Ţopescu a murit pe 28 decembrie 2019, în cursul nopţii, potrivit unor surse medico-legale. Vedeta TV a fost găsită în pat, în pijamale, fără urme de violenţă. Autopsia va stabili cu exactitate cauza morţii.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite