Mircea Badea, plângeri penale după ce a fost ameninţat cu bătaia de „mafioţei din colţul străzii“: „Poate le place şi puşcăria“

Mircea Badea, plângeri penale după ce a fost ameninţat cu bătaia de „mafioţei din colţul străzii“: „Poate le place şi puşcăria“

Recent, Mircea Badea a ameninţat, la rândul său, doi jurnalişti de la „Evenimentul Zilei“ FOTO David Muntean

Mircea Badea (41 de ani) a depus plângeri penale împotriva unor „sportivi de performanţă“ pe motiv că aceaştia „îl ameninţă cu bătaia“, deşi, recent, acelaşi realizator TV ameninţa public, tot cu bătaia, doi jurnalişti de la „Evenimentul Zilei“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Realizatorul TV Mircea Badea a scris pe pagina sa de Facebook că a depus mai multe cereri de plângeri penale după ce a primit mesaje jignitoare din partea unor „sportivi de performanţă“, care, după spusele sale, par a avea legătură cu Federaţia de Kempo, prin care acesta şi soţia sa (Carmen Brumă) erau ameninţaţi cu bătaia. „Da, era de aşteptat. «sportivii de performanţă» îmi înjură femeia şi pe mine mă ameninţă cu bătaia. Previzibil. Atât îi duce capul. Ei de fapt nu au treabă cu sportul, sunt doar nişte mafioţei de colţul străzii. Nu-i problemă, poate le place şi puşcăria. Sunt convins că domnul Amatto Zaharia de la federaţia de Kempo dezavuează astfel de comportamente şi va acţiona în conformitate cu regulamentele propriei federaţii. Dar pun totuşi o întrebare: având în vedere că «sportivul», în seara de dinaintea ameninţărilor la adresa mea şi a familiei mele, se fotografiază cu nepotul domnului Nicu Gheară declarându-se fraţi, îl întreb public pe domnul Nicu Gheară dacă trebuie să fiu atent şi în direcţia asta sau nu“, a scris Badea pe Facebook.

La scurt timp după postarea acestui mesaj, Mircea Badea a specificat că a depus prima plângere penală. „S-a depus prima plângere penală. La puşcărie“, a mai scris el.

Mircea Badea îi spune lui Mihai Gâdea că va depune plângeri penale - minutul 10:25

Mircea Badea: „Foarte tari în gură, foarte moi în alte părţi“

Pe de altă parte, în urmă cu o săptămână, Mircea Badea îi ameninţa cu bătaia, pe Facebook, pe doi jurnalişti de la „Evenimentul Zilei“ care au comentat pe seama luptei prezentatorului cu motociclistul Teodor Emi, scrie reportervirtual.ro. Silviu Sergiu, redactor-şef adjunct, şi Stelian Negrea, jurnalist de investigaţii, au fost catalogaţi drept „băsişti ironici“, fiind insultaţi cu diverse apelative. „Tot felul de dobitoci băsişti gen Silviu Sergiu sau Stelian Negrea o ard ironici în legătură cu momentul cu milogul ăla trepănat care a venit în faţa Antenei să fie băgat în seamă. (...) Dacă vă întâlnesc (se poate întâmpla), veţi fi în situaţia să-mi arătaţi de unde vă vine vouă ironia şi superioritatea. Vă las să daţi primii, cum l-am lăsat şi pe protovanul ăla care n-a fost în stare de nimic. După care e rândul meu. Rămâne stabilit! (...) Foarte tari în gură, foarte moi în alte părţi. Silviu Sergiu, poţi să-i chemi şi pe Emi, pe Bamby şi pe Pulea Spătaru. Şi cheamă-l şi pe Dan Andronic să se uite. Asta dacă nu crapă pe drum târându-şi burdihanul. P.S. Oricum sunt tentat să le dau ăstora un sptiz în băs. Se pupă după aia reciproc acolo şi le trece“, a comentat Badea.

„O găinuşă care se dă cocoş“

Sivliu Sergiu i-a răspuns lui Mircea Badea, scriindu-i că nu se va bate cu el, dar, dacă îl va întâlni, fie va chema poliţia, fie salvarea, fie pe Emi, „motociclistul care i-a scos aerele de mare karatist din cap“. Totodată, Stelian Negrea a scris că Badea este „o găinuşă“ care „se dă cocoş în emisiunile lui pamfletare“. „N-am să mă apuc să iau lecţii de vreun sport sângeros pentru că ar fi ca şi cum m-aş certa cu un maidanez care urinează la scara blocului sau care latră pe câmp noapatea. Dar îi pot recomanda un club de motociclişti sau, uite să mai coborâm un pic ştacheta, un club de biciclişti, pe care să îi drogăm şi să-i îmbătăm, pentru ca Mircea Badea chiar el să aibă şi el o şansă să-şi recapete încrederea în sine, onoarea nesperată şi gloria pierdută pe deplin (...) Oricum la cum se bate, tot mai are până să bată toţi gardienii de la Rahova ca să-l elibereze în glorie pe Voiculescu Dan“, a mai scris Negrea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările