Mircea Badea, jigniri la adresa românilor care au omagiat victimele din 1989: „Javrele #rezist au încercat şi confiscarea comemorării Revoluţiei“

Mircea Badea, jigniri la adresa românilor care au omagiat victimele din 1989: „Javrele #rezist au încercat şi confiscarea comemorării Revoluţiei“

Mircea Badea

Mircea Badea i-a jignit pe mii de români care au participat în Bucureşti la marşul de comemorare a oamenilor care şi-au dat viaţa pentru libertate în 1989.

Ştiri pe aceeaşi temă

Realizatorul emisiunii „În gura presei“ de la Antena 3 i-a numit javre şi descreieraţi pe cei peste 2000 de români care au ieşit în stradă sâmbătă, 22 decembrie, în memoria eroilor ucişi la Revoluţie. Badea i-a acuzat că „au confiscat comemorarea Revoluţiei“, invocând faptul că au existat şi scandări împotriva Guvernului. 

„După ce s-au căţărat pe drama de la Colectiv, javrele #rezist au încercat, cu o doză de reuşită, şi confiscarea comemorării Revoluţiei. Care se face, sigur, fără niciun pic de solemnitate, ci cu zbierături şi aceleaşi şi aceleaşi lozinci din oricare altă zi a anului, cu PSD, ciuma roşie, furat, puşcării şi celelate obsesii maladive ale jivinelor. Marş, mă!“, a fost unul dintre mesajele postate de Badea pe Facebook cu privire la marşul din 22 decembrie 2018. 

În realitate, aproximativ 2.000 de persoane au participat la marşul de comemorare a victimelor Revoluţiei: s-a plecat din Piaţa Victoriei spre Universitate şi au fost păstrate mai multe momente de reculegere. La Palatul Regal s-au aprins lumânări, s-au depus flori, iar personalităţi precum filosoful Mihai Şora şi actriţa Oana Pellea au citit numele tuturor celor 1.200 de oameni care şi-au dat viaţa pentru o Românie liberă. 

Au existat şi scandări precum „Cinste lor, cinte lor, cinste lor, eroilor“, „Nu-i uităm!“, „Jos comunismul!“, „Libertate!“, „Timişoara!“,„Libertate te iubim, ori învingem ori murim“ şi „Jandarmeria apără hoţia!“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările