Miranda Kerr şi Orlando Bloom, la un pas de divorţ?

Miranda Kerr şi
Orlando Bloom, la un pas de divorţ?

Miranda Kerr şi Orlando Bloom s-au căsătorit în iulie 2010. FOTO Mediafax

Mariajul Mirandei Kerr (29 de ani) cu Orlando Bloom (35 de ani) trece printr-un momente de răscruce. Zilele trecute, cei doi au apărut public în New York fără verighete, iar un prieten al cuplului a declarat că relaţia celor ar putea fi în pericol.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit publicaţiei ,,The Sun“, o cunoştinţă apropiată cuplului a declarat: ,,Miranda nu mai poartă verighetă, ceea ce înseamnă că ceva s-a întâmplat între ea şi Orlando“. Pe de altă parte, managerul Mirandei Kerr a dezminţit zvonurile: ,,Nu e nimic adevărat în toată povestea asta“. Cei doi s-au căsătorit în iulie 2010, iar în ianuarie 2011 au devenit părinţii unui băieţel, Flynn.

Miranda Kerr Miranda şi-a început cariera în industria modellingului încă de la 13 ani şi s-a remarcat odată cu prezentările pentru Victoria’s Secret. Orlando Bloom a jucat, printre altele, în ,,Stăpânul inelelor: Frăţia inelului“ şi în seriile francizei ,,Piraţii din Caraibe“.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: