Minculescu, acuzat că a bruscat un copil care voia autograf. Cum şi-a îndreptat artistul greşeala după ce o rudă a micuţului a făcut publică povestea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Minculescu
Cristi Minculescu

Cristi Minculescu (60 de ani), solistul trupei Iris, a fost blamat pentru faptul că a îmbrâncit un puşti de 12 ani care i-a cerut artistului un autograf, după un concert susţinut într-un restaurant.

Cristi Minculescu este acuzat de familia unui puşti de 12 ani că a refuzat să-i dea micuţului un autograf, după ce a asistat la un concert susţinut într-un restaurant din Oneşti. 

Întâmplarea a fost făcută publică de către unchiul copilului, Adrian Grosu, potrivit click.ro. Bărbatul povesteşte cum solistul l-a îmbrâncit pe băiatul de 12 ani, refuzând să-i dea un autograf.  

„Am participat într-un respectabil restaurant din Oneşti la o reprezentaţie a trupei Iris. Începe reprezentaţia, apare şi Minculescu. Îşi face show-ul aproape ca pe timpuri, pe toată durata reprezentaţiei un puşti de 12 ani trăia pe muzica trupei Iris. Se termină show-ul cu melodia «Floare de Iris», iar puştiul emoţionat merge cu o foaie de hârtie la zeul Cristi să îi dea un autograf. Zeul nu numai că nu îl bagă în seamă, dar îl şi împinge brutal pe puşti, deoarece îi stătea în cale. Păi, ce făcuşi, măi, Minculescu? Nu realizezi că nu mai erai cu sticla de Drobeta în mână, la Costineşti? Cei care mă cunosc ştiu că aş fi reacţionat spontan la asemenea fază, dar pur şi simplu am rămas fără reacţie. Copilul se apucă de plâns, tatăl îl ia de mânuţă şi merge după zeul Minculescu. Îl roagă respectuos să îi dea un autograf puştiului. «Băi, frate, nu vezi că abia am terminat?» e replica starului. Şi copilul tot cu lacrimi în ochi. Penibil Minculescu, ruşine mare! Ştii câţi copii de vârsta lui ascultă muzica ta?“, a povestit bărbatul.  

Reacţia solistului

Pentru a-şi repara greşeala, Cristi Minculescu i-a trimis ulterior copilului un tricou cu autograful său, prin intermediul impresarei sale, potrivit declaraţiilor făcute de unchiul copilului. 

„Ieri (n.r – 18 februarie) am postat faza cu Cristi Minculescu. Acum cinci minute primesc colet de la Bucureşti de la doamna Raluca Mihail (n.r - impresara lui Cristi Minculescu) prin Fun Curier, nu aşteptam nici un colet. Îl deschid şi găsesc o fotografie cu trupa Iris semnată de Cristi Minculescu şi un tricou. Sun la respectabila doamnă să întreb ce şi cum, îmi explică că în urma postării cu puştiul, Cristi Minculescu a luat atitudine şi a vrut să repare greşeala. Bravo, Cristi Minculescu! Respect etern!“, a mai scris Adrian Grosu pe contul său de socializare.

„Este a doua oară când vine Cristi la noi. Cristi este o figură, are toanele lui. El pe scenă este un artist, însă comportamentul lui a lăsat de dorit în acea seară. Nu sunt supărat într-un final pe el, dacă o să mai lanseze o nouă melodie o să îl mai invit“, a reacţionat şi patronul restaurantului, potrivit sursei citate. 

Imagine indisponibilă
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite