Miley Cyrus susţine că este pansexuală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
După ce s-a declarat bisexuală,Miley Cyrus susţine acum că este pansexuală FOTO Getty Images
După ce s-a declarat bisexuală,Miley Cyrus susţine acum că este pansexuală FOTO Getty Images

Cântăreaţa şi actriţa americană Miley Cyrus a declarat că este pansexuală în cadrul unui interviu pentru ediţia britanică a revistei „Elle“, scrie Mediafax.

„Sunt foarte deschisă în legătură cu acest subiect: sunt pansexuală“, spune  Miley Cyrus (22 de ani), care apare pe coperta ediţiei din luna octombrie a revistei „Elle UK“, potrivit Mediafax. „Nu sunt, însă, într-o relaţie. Am 22 de ani, merg la întâlniri, dar îmi schimb stilul la fiecare două săptămâni, cu atât mai mult persoana cu care sunt împreună“, a continuat cântăreaţa.

Termenul de pansexualitate (sau omnisexualitate), deşi nu este definit oficial, se referă la acei oameni care simt atracţie sexuală şi emoţională faţă de orice persoană, indiferent de sexual biologic sau identitatea sexuală a acesteia. Spre deosebire de bisexualitate, care implică atracţie sexuală faţă de ambele sexe, pansexualitatea include şi atracţia faţă de transsexuali, androgini sau alte genuri.

În urmă cu câteva luni, Miley Cyrus a făcut public faptul că este bisexuală şi că a avut relaţii amoroase cu femei. „Sunt deschisă oricărui lucru care are consimţământ, nu implică animale şi dacă  toată lumea are vârsta potrivită. Pot să fiu cu orice adult, iar orice adult peste 18 ani poate să mă iubească. Sunt egală şi corectă (...) Este vorba despre cum mă simt“, a mărturisit cântăreaţa, la momentul respectiv, într-un interviu acordat revistei „Paper“. Artista a mai spus că la vârsta de 14 ani i-a mărturisit mamei sale, Thrisa, că o atrag femeile în aceeaşi măsură în care o atrag şi bărbaţii, rugându-şi părintele să o accepte aşa cum e.

Miley Cyrus va prezenta gala MTV Video Music Awards 2015 (VMA 2015), care se va desfăşura duminică, 30 august, la Microsoft Theatre din Los Angeles. Cântăreaţa a şocat publicul la ediţia din 2013 a galei, organizată la New York, iar evoluţia ei de pe scenă alături de Robin Thicke, cu care a interpretat piesa „Blurred Lines“, în care au abundat mişcările lascive şi mesajele cu tentă sexuală, a ţinut prima pagină a presei internaţionale.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite